ŠTA SE DESILO SA LICEM SANDRE REŠIĆ? Pevačica objavila sliku i sve nasmejala do suza (FOTO)
Foto: Kurir televizija

frapirala

ŠTA SE DESILO SA LICEM SANDRE REŠIĆ? Pevačica objavila sliku i sve nasmejala do suza (FOTO)

Stars -

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić jako je aktivna na društvenim mrežama i svoje pratioce voli da svakog dana usreći, tako što sa njima podeli neku svoju fotografiju ili prizor iz svog privatnog života.

Poslednja Sandrina objava iznenadila je sve njene fanove, jer u ovakvom izdanju nisu navikli da je viđaju. Naime, Sandra je podelila snimak sa svog TikTok profila, na kojem je imala filter koji joj je totalno promenio lični opis i deformisao lice. Njene oči su bile tri puta veće, kao i usta - baš je preterala u upotrebi filtera, što je sve nasmejalo do suza.

Izdeformisano lice Sandre Rešić
Izdeformisano lice Sandre Rešićfoto: Pritnscreen

Ova objava nasmejala je sve njene pratioce, koji su u komentarima Sandri pohvalili što voli da se šali i objavljuje sadržaj na koji se mnoge poznate ličnosti ne bi usudile.

Inače, ovo nije prvi put da Rešićeva napravi opuštu pometnju na društvenim mrežama i medijima koristeći ove filtere, pa je nedavno otkrila datum svog venčanja, upravo na taj način. Naime, Rešićeva je saznala da će se do kraja 2023. godine udati. Komentari su se nizali jedan za drugim, a Sandrina reakcija izazvala je dodatne ovacije. Pevačica se nakon što je otkrila da će se udati, uhvatila za glavu, gde se snimak i prekida.

Izdeformisano lice Sandre Rešić
Izdeformisano lice Sandre Rešićfoto: Printscreen

Kurir.rs / Srbija Danas

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track