DALILA ZAKUCALA POSLEDNJOM OBJAVOM! Morala je da se oglasi uz OVE REČI, reč je o MUŠKARCIMA, a tek da vidite kako IZGLEDA
Foto: Printscreen

zanimljivo

DALILA ZAKUCALA POSLEDNJOM OBJAVOM! Morala je da se oglasi uz OVE REČI, reč je o MUŠKARCIMA, a tek da vidite kako IZGLEDA

Stars -

Dalila Dragojević je iza sebe ostavila bogatu i uspešnu karijeru rijaliti učesnice, da bi započela karijeru voditeljke. Ona je imala skromne početke na jednoj maloj televiziji, ali svi su mogli da pretpostave da se rijaliti pobednica neće dugo zadržati na nekoj manje-više nepoznatoj televiziji. Vrlo brzo je shvatila da zaslužuje više i bolje, te je prešla na televiziju Red koja je ogranak Pinka.

Kao devojka koju svi prate i željno iščekuju njene nove objave, Dalila je svesna uticaja koji ima, te dozira šta kači na socijalne mreže, a pogotovo kada se nešto tiče njenog ljubavnog života. No, sada možda imamo i naznake da je ostvarena i na tom polju. Evo zbog čega sumnjamo na tako nešto.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Dalila je naime, okačila stori na svoj Instagram profil i to propraćen pesmom Edite Aradinović "Monica Belucci". Zašto ovo konstatujemo? Pa zbog teksta pomenute numere, koji glasi ovako:

- Onda prilazi mi frajer napet. Zašto sam za takve magnet? - bili su to delovi pomenute kompozicije uz koje je Dragojevićeva pozirala, snimajući se u ogledalu i pokazujući da se bolje drži nego ikada, bez obzira na povezivanja i tračeve koji kruže o njoj.

Verujemo da se Dalila pronašla u pesmi, te da je zbog toga okačila stori baš uz njene ritmove. No, postavlja se pitanje, kome li je posvetila i da li je uopšte? Kao što uvek kažemo, vreme će pokazati da li smo uspeli nešto da "nanjušimo".

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Kurir.rs / Alo

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track