DRAGANA MIRKOVIĆ POKAZALA GARDEROBER U DVORCU: Sve pršti od LUKSA i SKUPOĆE, sve sama elegancija i brendirane stvari
Foto: Kurir tv, Nikola Anđić

rame uz rame sa draganom

DRAGANA MIRKOVIĆ POKAZALA GARDEROBER U DVORCU: Sve pršti od LUKSA i SKUPOĆE, sve sama elegancija i brendirane stvari

Stars -

Dragana Mirković otvorila je pred kamerama šoua "Rame uz rame sa Draganom", koji se emituje subotom i nedeljom od 20 časova na Kurir televiziji, i vrata svog luksuznog garderobera u svom dvorcu u Ebenfurtu.

Dragana Mirković
foto: Kurir Tv

U pevačicinom modnom carstvu preovladava bela boja sa zlatnim detaljima, a ormari puni garderobe najprestižnijih svetskih modnih kreatora prostiru se od poda do plafona.

Dragana Mirković
foto: Kurir Tv

Versaće, Luj Viton, Dolče i Gabana, Karl Lagerfeld, samo su neki od brendova, koje Dragana ima u svom garderoberu.

Dragana Mirković
foto: Kurir Tv

Štikle, tašne, šeširi, haljine, naočare, parfemi su nešto na čemu zvezda ne štedi, a koliko vodi računa o svakom detalju, vidi se i po tome što je kolekcionarka celih kolekcija nekih brendova, pa tako na primer, u svom dvorcu ima i cipele, tašnu i maramu istog limitiranog printa čuvenog italijanskog dvojca, čime mogu da se pohvale samo retke zvezde iz svetskog šou-biznisa.

Dragana Mirković
foto: Kurir Tv

"Rame uz Rame sa Draganom" vikendom na Kurir televiziji

U subotu 21.10. počeo je novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" koji će se emitovati svake subote i nedelje od 20 časova.

01:22

DRAGANA JE PROPLAKALA MNOGO DA BI POSTALA TO ŠTO JESTE Dejan Milićević o višedecenijskoj saradnji s pevačicom

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

kurir.rs

Bonus video:

03:16

NAJEŽILA SAM SE! Dragana Mirković VAN SEBE nakon spektakularne koreografije plesača: ZASUZILE SU MI OČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track