ČUDESAN NASTUP U ČETIRI RAZLIČITA ŽANRA: Pogledajte ocene žirija! Koji je vaš favorit: Rok, kantri, disko ili folk ples? (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

ČUDESAN NASTUP U ČETIRI RAZLIČITA ŽANRA: Pogledajte ocene žirija! Koji je vaš favorit: Rok, kantri, disko ili folk ples? (VIDEO)

Stars -

Nova epizoda plesnog programa "Rame uz rame sa Draganom" donosi i nove izazove za takmičare.

Oni su podeljeni u četiri grupe, a više o njihovom zadatku za večeras rekle su članice žirija, Beba i Jovanka:

- Morate da budete u zadatku. Rekli smo četiri stila, a ovim redosledom idu, katri, folk, rok i disko. Uklopite malo solo igre, nešto koreografske igre, a treći izlazak neka bude kako god želite. Imate tri puta po 30 sekundi, moj savet je da rasklonite kofere od kostima i da počnete da vežbate. Budite krativni.

Kurir televizja
foto: Kurir televizija

Nakon što su saznali koji im je zadatak, žiri ih je na samoj sceni upoznao sa načinom ocenjivanja, a kako je sve proteklo, možete pogledati u videu:

06:43

Plesači obavili zadatak, pogledajte kako su izgledali i koje ocene su dobili

Specijalni gost, modni fotograf i reditelj Deja Milićević, prvi je dao svoj sud:

- Bili ste zaista zabavni i duhoviti, a pre svega kreativni. Pokazali ste da možete da se snađete u nedovršenim stajlnizima, cipelama manjim i većim. Svaka čast za to i za trud, ali moraćemo malo i da vas ribamo jer je cilj da budete još bolje. Samim tim što ste ovde, vi ste odabrani, imate mega talenat.

Prim. aut. Milićević je spomenuo nedovršene stajlinge jer je naziv ovog zadatka "izgubljeni koferi" pa su takmičari morali da upotrebe kreativnost i viziju kako bi se obukli u skladu sa plesom koji čine.

Beba i Jovanka su rekle, kao što ste imali priliku u videu da pogledate, da će one komentarisati ples, ali da je čar u tome što se će se i takmičari, odnosno četiri grupe, glasati između samih sebe.

U sledećem videu možete videti ocenjivanje kandidata između sebe:

01:26

Ocenjivanje kandidata između sebe

Najviše bodova dobila je Dragana Nikitović (rok), drugo mesto, odnosno tri boda dobila je Nađa (kantri), sledeći bodovi su otišli Negovanu (rok). Što se negativnih bodova tiče, minus jedan je dobio Stefan (folk). Minus tri boda dobila je Bogdanka (folk), a minus pet bodova dobila je Mirela (disko).

Ovako izgleda tabela:

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:00

NA NEKI NAČIN SAM BILA TRENDSETER Dragana o inovacijama u narodnoj muzici: Zato su me zvali SRPSKOM MADONOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja