JK POKAZALA KAKO BI SE OBUKLA ZA ODLAZAK NA GROBLJE I SAHRANU! Karleuša u crnom od glave do pete, pukla 10.000 €, ispod nema NIŠTA
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

ŠOKIRALA PRATIOCE

JK POKAZALA KAKO BI SE OBUKLA ZA ODLAZAK NA GROBLJE I SAHRANU! Karleuša u crnom od glave do pete, pukla 10.000 €, ispod nema NIŠTA

Stars -

Jelena Karleuša ne prestaje da šokira svoje pratioce!

Kao neko ko diktira modne trendove, Jelena je sada u svom stilu, pokazala kako bi se ona obukla za odlazak na groblje i nečiju sahranu i to u stajlingu od skoro 10.000 evra.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

- Odlučila sam da vam pokažem moju ideju za odlazak na nečiju sahranu ili ako idete na groblje. Izabrala sam ovaj predivni kašmirski kaput, čudesni "balensijaga" pojas, tašnu, cipele i naočare. Ispod nemam ništa, jer se nećete skidati na groblju. Sad samo čekam da neko umre - rekla je u svom stilu JK, koja se snimala i pozirala u svom kućnom liftu.

Podsetimo, Jelena je nedavno u intervjuu za Kurir istakla da ima puno talenta.

- Imam ja puno talenata koje ćeš ti uskoro otkriti, jer sam ja tek počela. Ja sam mlada žena. Lepo crtam i slikam, pišem, oblačim se, pevam i igram... Ja sam multitalentovana žena koja je tek na početku svoje karijere. Prvih 30 godina karijere je iza mene. Krećemo sa novom generacijom, preskočili smo jedno 11 godina. Došli su neki novi klinci i sada je za njih nova era. Dugi niz decenija unazad, ja sam uvek bila idejni pokretač mnogih mojih tekstova, ali se ja kao autor nisam potpisivala. Davala sam definitivno inspiraciju. Inspiracija za tekstove koje sam ja sad pisala su ja i moj život, moja narav, mentalitet i temperament. Neki moji momenti - uspesi i neuspesi, borbe, usponi i padovi. To nisu tajne, to su vrlo javne stvari. Ali, dobro je što se posle pada dešava da mogu da se podignem i nastavim dalje - istakla je Jelena.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović oči u oči na aerodromu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track