"TO JE BILA TORTURA" Suzana Mančić prošla kroz PAKAO zbog Saše Popovića, sve ih je terao da rade OVO! Bila je na ivici SLOMA
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

"TO JE BILA TORTURA" Suzana Mančić prošla kroz PAKAO zbog Saše Popovića, sve ih je terao da rade OVO! Bila je na ivici SLOMA

Stars -

Voditeljka Suzana Mančić otkrila je da je prošla kroz pakao zbog Saše Popovića. Naime, kako je istakla, on je svojevremeno imao stroge zahteve kada su voditeljke njegovih emisija u pitanju.

Naime, Popović je od voditeljki svojih emisija očekivao da uvek izgledaju lepo. Suzana je sada otkrila kako sa direktorom nije bilo šale i da ih je redovno proveravao kako se ne bi opustile.

Saša Popović
foto: Printscreen

- On je nas merio na početku i na kraju sezone da li smo se ugojile, to je bila tortura neviđena - rekla je Mančićka koja je sa koleginicom koristila jedan trik kako ne bi ostala gladna.

- Pre emisije, da ne bi padale u nesvest odemo u restoran i naručimo kupus salatu i deset ćevapa, ali na dva tanjira da nam podele i onda ajde u emisiju. Ja ne mogu na prazan stomak baš ništa - ispričala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Suzana Mančić
foto: Kurir televizija

Podsetimo, Suzaninu karijeru obeležila je emisija "Loto" koji je godinama vodila, zbog čega i danas nosi nadimak koji joj ranije nije prijao.

- To je trajalo samo četiro godine i ceo život Loto devojka, to me je ranije nerviralo jer ja sam bila i pevačica i voditeljka, imala sam drugačije ambicije, je sam ih ja ostvarila, ali sad u ovim godinama kada mi kažu Loto devojka meni milo i što sam ostala ja ta Loto devojka od svih koje su to radile - rekla je Suzana koja je priznala da je ipak bila ponosna na svoj uspeh.

kurir.rs/grandonline

Bonus video:

00:57

OTKRILA SAM APARAT KOJI MI JE MNOGO POMOGAO ZA OBIM I ZATEZANJE JER NISAM OSOBA KOJA VOLI DA VEŽBA! Suzana Mančić o tajni izgleda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track