NAŠA POZNATA VODITELJKA SA BIZNISMENOM UŽIVA U RAJU! Zavirite u njihov čarobni vrt: Poseduju najlepše DVORIŠTE U BEOGRADU
Foto: Printcreen

skriven od pogled

NAŠA POZNATA VODITELJKA SA BIZNISMENOM UŽIVA U RAJU! Zavirite u njihov čarobni vrt: Poseduju najlepše DVORIŠTE U BEOGRADU

Stars -

Branka Nevistić čini se da živi život iz bajke. Važila je za jednu od najlepših voditeljki, ima sina, a udala se za uspešnog biznismena sa kojim obilazi luksuzne svetske destinacije.

Pored toga ona se može pohvaliti i najlepšim dvorištem u Beogradu.

Sa suprugom Branislavom Grujićem živi u prelepoj kući u elitnom delu prestonice. Tek ponekad dopusti pratiocima na Instagramu da zavire u njenu privatnu bajku, oazu ispunjenu mirom, srećom i ljubavlju.

Na jednoj starijoj fotografiji zabeležila je dragocene trenutke sa suprugom, koji je tada slavio rođendan.

- Te tri slatke riječi ja te volim neki dan ispune tvoj, te tri male riječi ja te volim, to sve je što mogu da dam”, stihovi pesme Kiće Slabinca ukrasili su čestitku, a za posebnu atmosferu “pobrinulo se” zelenilo u dvorištu.

Ovo je poseban kutak luksuznog doma Branke Nevistić i Branislava Grujića. S obzirom na to da ih drveće štiti od radoznalih pogleda, mogu da se opuste u svakom trenutku. Ili da, na primer, dvorište pretvore u frizerski salon, gde lepa voditeljka pokazuje da se snalazi i sa makazama i češljevima.

Uostalom, i sama je zaključila da je “kod kuće najzanimljivije”.

I trem zaslužuje da ga pomenemo.

- Spojili smo dlan i dlan, zamenili noć za dan... - stihovi velikog hita grupe EKV, čaša belog vina, kauč od ratana, udobni jastuci – sve je stalo u jednu scenu koja predstavlja hedonizam na Brankin način.

A kada padne prvi sneg, dvorište se pretvara u malo Zaleđeno kraljevstvo koje vrvi od neverovatnih boja.

“Čarobno”, “cvetna rapsodija”, “kao u bajci”, kažu komentari ispod idiličnog prizora.

Najlepše je, ipak, kad nekako s proleća sve ozeleni, pa na sto na terasi stigne i sveže cveće, kao što su hortenzije iz vrta...

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

01:42

MORAMO DA ISPOŠTUJEMO GLEDAOCE Voditeljka u teretani pokazala izvajanu figuru: Kada čujete šta jede, PAŠĆETE U NESVEST!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track