MALO KO JE ZNAO OVE DETALJE! Evo kako je Ana Nikolić završila na Beoviziji umesto Nataše Bekvalac, nakon toga usledio OBRT
Foto: Damir Dervišagić

iz opravdanih razloga se nije pojavila

MALO KO JE ZNAO OVE DETALJE! Evo kako je Ana Nikolić završila na Beoviziji umesto Nataše Bekvalac, nakon toga usledio OBRT

Stars -

Ana Nikolić je dva puta učestvovala na „Beoviziji", ali manje je poznato da se taj drugi put na sceni pojavila - umesto Nataše Bekvalac.

Najpre, sa numerom „Romale, romali", pevačica je 2006. bila na korak da otputuje na „Evrosong" kao predstavnica Srbije. Tri godine otad, ponovo se pojavila na ovom takmičenju, samo sa pesmom koja je bila pisana za Bekvalčevu.

Ana Nikolić
foto: ATA Images

U pitanju je „Bili smo najlepši".

- Bili smo najlepši dok smo se voleli, sad svako svoje lice krije, a ja još pravim se da sve u redu je i da mi ništa, ništa nije - glasi samo delić nje.

Nataša Bekvalac
foto: ATA Images

Nešto zatim, prema ondašnjim napisima, saznalo se kako se Nata iz opravdanih razloga nije pojavila, tačnije, zbog zdravstvenih problema s kojima se suočila.

U polufinalnoj večeri, Nikolićeva s pomenutim hitom nije bila prošla dalje; naknadnim prebrojavanjem glasova, međutim, ustanovljeno je da jeste, kao i Ivana Selakov. Prema i njenim biografskim podacima koji su dostupni onlajn, pak, Ana je odbila da se takmiči u finalu.

kurir.rs/grand

Bonus video:

01:00

Ana Nikolić podivljala u kolima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track