PRIJA TREĆU NOĆ U ZETRI OD 10.000 €! Za mini kožnu suknju, top i kaiš pukla 6.100 €, a za pantalone se baš STEGLA - sitnica
Foto: Printscreen

dominacija

PRIJA TREĆU NOĆ U ZETRI OD 10.000 €! Za mini kožnu suknju, top i kaiš pukla 6.100 €, a za pantalone se baš STEGLA - sitnica

Stars -

Aleksandra Prijović na svom trećem i poslednjem koncertu u Sarajevu, nakon crne duge haljine, opet je imala dva "aleksander mekvin" autfita koji su koštali skoro 10.000 evra.

Tako je, kao i u beogradskoj Areni, Prija najpre obukla crvenu kožnu mini-suknju i top sa kaiševima u rok fazonu od 6.100 evra, a za treći deo koncerta i belo odelo sa zanimljivim detaljem od kristala na reveru sakoa.

1 / 6 Foto: Printscreen

Njegova cena je tričavih 2.850 evra, dok je cena pantalona “skromnih” 690 evra.

Podsetimo, neke od autfita koje je nosila na koncertima u Zetri imali smo priliku da vidimo i u Beogradskoj areni, što je izazvalo brojne komentare i polemiku na društvenim mrežama, a neke je zamenila novim kombinacijama. U pitanju je model britanske modne kuće "Aleksander Mekvin" od čak 3.000 evra, a uz njega je ponela i crni kožni pojas od 1.500 evra. Očigledno je da su "mekvin" modeli omiljeni Aleksandri, pa je tako nekoliko njegovih modela nosila i na koncertima u Beogradu.

Aleksandra je za autfit u Beogradu za sva tri koncerta pukla 53.000 evra.

kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:51

Aleksandra Prijović sa sinom na bini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track