PORODILA SE NEVENA MILIČEVIĆ: Svetski top model i bivša zadrugarka objavila prvu fotografiju sa BEBOM, evo kako se zove ćerkica!
Foto: Printscreen/Instagram

PORODILA SE NEVENA MILIČEVIĆ: Svetski top model i bivša zadrugarka objavila prvu fotografiju sa BEBOM, evo kako se zove ćerkica!

Stars -

Nevena Miličević, svetski poznati model i bivša rijaliti učesnica Velikog brata i Zadruge, nedavno se porodila i na svet donela devojčicu.

Nakon poslednjeg učestvovanja u Zadruzi otišla je u Ameriku, povikla se iz javnog sveta i posvetila porodičnom životu.

Ivana Stamenković Sindi, Nevena Milićević
foto: Printscreen/Veliki brat

Ponosni roditelji su svojoj mezimici dali ime Mila i uživaju u prvim zajedničkim danima sa bebom.

Značenje imena Mila

Smatra se da je žensko ime Mila, staro srpsko i pravoslavno ime, a sa značenjem „mila i draga“, i da potiče od srpskog prideva „mila; mio; mil“.

Iako spada u stara i tradicionalna srpska imena, žensko ime Mila je sve popularnije među mladim roditeljima, te i „vraća“ svoju poziciju među najtraženijim imenima za novorođene devojčice.

Ime Mila ima značenje – „ona koja je umiljata“; „osoba koja je draga; mila; dobrodušna“; „osoba koja je svima miljenica“; „ona koja je rođena da bude omiljena i voljena“; „žena rođena da živi u milosti“; „božija miljenica“; „ona koja je saosećajna; draga; plemenita i požrtvovana“.

Nevena Milićević
foto: Printscreen/Red Tv

Nevena je neretko aktivna na svom Instagram nalogu, a sada je objavila fotografiju sa Milom i otkrila gde njena ćerkica najviše voli da spava.

Nevena Miličević
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Nevenu ljubitelji rijalitija pamte po svađi sa Ivanom Stamenković Sindi, a video njihovog sukoba postao je viralan na mrežama.

Kurir.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track