"PUTOVALA SAM PO 12 SATI AUTOBUSOM NA SVIRKE" Dragica o teškom početku karijere: Platila sam školu, danas se čude...
Foto: Instagram screenshot

Danas uspešna pevačica

"PUTOVALA SAM PO 12 SATI AUTOBUSOM NA SVIRKE" Dragica o teškom početku karijere: Platila sam školu, danas se čude...

Stars -

Danas uspešna pevačica, a nekada je Dragica Zlatić putovala autobusom na svirke počemu pamti svoj težak početak. Ipak, trud i muka koju je prošla na kraju se isplatio jer je uspela da se plasira u finale „Zvezde Granda“ pre 6 godina kada kreće njen muzički uspon.

Dragica Zlatić
foto: Printscreen/Instagram

Bez dlake na jeziku, Dragica je otvoreno govorila o svom putu na koji je ponosna.

Dragica Zlatić putovala autobusom na svirke

– Svaki put se setim kakvi su mi bili počeci kada sam tek počela da pevam i gde sam sve morala da pevam i putovala autobusom po 12,13 sati na teške svirke koje su bile malo plaćene. Prošla sam jednu školu zbog koje mi je drago. Ljudi se uglavnom iznenade kada čuju šta ja sve pevam, a to je ustvari ta škola koju sam ja platila pevajući po celoj Bosni uzduž i popreko, Hrvatskoj i Srbiji naravno i to sve ima svoje – ispričala je Zlatićeva koja je danas jedna od najtraženijih pevačica na terenu koju publika obožava.

– Ako osetim taj odnos sa publikom, ja sam odmah njihova čim me ponese atmosefra i osetim tu konekciju – kaže Dragica.

Dragica Zlatić
foto: Printscreen

Podsećamo, Dragica je nedavno govorila da je njen otac preke naravi i da je često ulazile u sukobe sa njim, ali kada je sazrela uspela je da ga donekle razume.

- Ja sam neko ko baš nije imao sjajno detinjstvo, ne baš tako u smislu da sam odrasla sa puno ljubavi. Jednostavno, moj otac je takav čovek, bio je prek, prznica i jako strog. Nedstajala mi je ta neka ljubav sa njegove strane – rekla je ona.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

04:09

PIJANI GOST POKUŠAO PEVAČICU DA UBACI U LEDENI BAZEN! Dragica Zlatić otkrila neprijatnu scenu sa svadbe GURAO LJUDE U VODU IZ FORE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track