POGLEDAJTE U KAKVOJ RASKOŠI ŽIVI ŠERIF KONJEVIĆ: Bela vila, zlatna ogledala, bazen! Glamurozno imanje KAKVO JOŠ NISTE VIDELI
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

POGLEDAJTE U KAKVOJ RASKOŠI ŽIVI ŠERIF KONJEVIĆ: Bela vila, zlatna ogledala, bazen! Glamurozno imanje KAKVO JOŠ NISTE VIDELI

Stars -

Ekipu Kurir televizije u svom raskošnom domu na Ilidži dočekao je pevač Šerif Konjević i to baš kao pravi domaćin.

Kuća sagrađena pre više od desetak godina uzdiže se iznad visoke kamene ograde u koji su uklesana dva violinska ključa. U njoj živi porodica folk-pevača Šerifa Konjevića kada ne boravi u Minhenu.

Šerif Konjević
foto: Kurir televizija

- Meni je dobro, zadovoljan sam sa životom, sa mojom karijerom, sa mojim posebnim prijateljima. Imali ste ekskluzivu što ste videli moju suprugu, inače ona nije baš osoba koja voli da izlazi pred kamere, ali ona poštuje vaš rad. Inače Kurir je brend, prema tome i ja se uvek odazovem - rekao je pevač.

Šerif Konjević
foto: Kurir televizija

Godinama je vredno radio da bi zaradio i svojoj supruzi i sinu priuštio život na visokoj nozi. On to ni ne krije, šta više, diči se jer je sve stekao svojim radom, te kako kaže ništa nije ukrao niti nekoga prevario. A ko je bio zadužen za enterijer ovog glamuroznog imanja?

- Što se tiče kuće, supruga je tu, ja se ne mešam puno. Možda bih se nekad umešao, ali imam ručnu. Mi se dopunjujemo u svakom slučaju. Ona je moja supruga, ali i da nije, ako je pametnija od mene ja to poštujem. Kod nas nema toga ko vodi glavnu reč. Davno sam ja to prevazišao iz razloga što prvenstveno moraš biti čovek - rekao je pevač i dodao:

03:34

POGLEDAJTE U KAKVOJ RASKOŠI ŽIVI ŠERIF KONJEVIĆ: Bela vila, zlatna ogledala, bazen! Glamurozno imanje kakvo još niste videli

- Toga kod nas nema i kod nas je sve u dogovoru. Nit ja želim da nekome budem kapa, nit želim da neko meni to bude. Sve je kod nas u harmoniji. Savetujem sve da pre nego što dođu do tog velikog čina, da razmisle da li mogu zajedno i da li je sve u harmoniji. Uvek mora neko biti voda, a neko vatra.

Nema sumnje da on uživa kad god se nađe u Sarajevu. Enterijer njegove kuće opremljen je po najsavremenijem nameštaju iz inostranstva.

1 / 10 Foto: Kurir televizija

Raskošno imanje posjeduje košarkaški teren i savremeno opremljen bazen, a vila je okružena zelenilom i omogućava mu pravi užitak u prirodi i kompletnu privatnost.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track