ZAVIRITE U DOM MILANA MILOŠEVIĆA! Dvospratnu kuću kupio sam od zarade na Pinku i iskeširao hiljade evra, ovako izgleda njegov raj
Foto: Kurir

romantično

ZAVIRITE U DOM MILANA MILOŠEVIĆA! Dvospratnu kuću kupio sam od zarade na Pinku i iskeširao hiljade evra, ovako izgleda njegov raj

Stars -

Milan Milošević proslavio se učešćem u rijalitiju "Zadruga". Nakon takmičenja, postao je voditelj ovog rijaliti šou programa, a onda nakon pet godina saradnje sa "Pinkom" otišao sa televizije. Međutim, sada nakon 9 meseci, Milan se ponovo vratio na Pink.

Milan Milošević
foto: Printscreen YouTube

Naime, voditelj Milan Milošević sa majkom živi u beogradskom naselju Altina, a kuću je tamo kupio upravo od zarade u Zadruzi, kako su ranije pisali domaći mediji. On je pre nekoliko godina iskeširao nekoliko destina hiljada evra i kupio dvospratnu kuću.

Milošević u kući ima čak dve dnevne sobe, a zidovi kuće gotovo su "zatrpani" vrednim umetničkim delima.

U spavaćoj sobi dominira veliki bračni krevet, dok lampe koje se nalaze po celoj kući atmosferu čine romantičnom.

Voditelj je jednom prilikom pokazao i kako je ukrasio svoj dom za praznike i mnogi su komentarisali da mu kuća izgleda čarobno.

Osim toga, Milan je na svom Instagramu otkrio i kako izgleda njegovo raskošno dvorište, u kom je oformio svoj mali raj, a svaki kutak je sam napravio i posadio.

Ljuljaška, slatke dekoracije i šareno cveće preovladavaju dvorištem, a on je istakao da svako jutro sam zaliva i uređuje svoje carstvo.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

05:58

Milan Milošević slavi rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja