STEFAN KARIĆ O U ULASKU U ELITU! Progovorio o Šaviji, sudskom postupku i danima iza rešetaka: U zatvoru su manji LUDACI!
Foto: Printscreen TV Pink

iskreno

STEFAN KARIĆ O U ULASKU U ELITU! Progovorio o Šaviji, sudskom postupku i danima iza rešetaka: U zatvoru su manji LUDACI!

Stars -

Stefan Karić, bivši rijaliti učesnik, u razgovoru sa pripadnicima sedme sile progovorio je o novitetima u svom emotivnom životu, ali i o sudskom postupku koji se protiv njega vodi zbog incidenta sa Natašom Šavijom.

Mnogo se pisalo o njegovoj novoj vezi, a na pitanje da li je verio svoju izabranicu, Stefan kaže:

Stefan Karić
foto: Printscreen TV Pink

- Bračni status je i dalje pod znakom pitanja! Naravno, još nismo došli do toga, ali , što se tiče ljubavnog života, zadovoljan sam i srećan, kako sam i oduvek i želeo. Zajedno smo tri meseci, upoznali smo se na moru. Da, teško je sakriti od javnosti moj život i moje veze, tako da smo odlučili da obelodanimo našu vezu i pokažem sa kim sam u vezi. Previše sam imao veliki pritisak, počeli su da kopaju i povezuju me sa svim i svakim, hteo sam da obelodanim i stanem na put tome - kaže Karić, koji je odgovorio na pitanje kako bi izgledao njegov odnos sa bivšim prijateljem Mensurom Ajdarpašićem, kada bi ušao u "Elitu".

Stefan Karić, Mensur Ajdarpašić
foto: Nenad Kostić

- Ne bi naš odnos bio kao što je nekada bio, bio bi strogo poslovan. Pružio bih mu ruku, naravno, zašto da ne. To su neke stvari koje su se izdešavale, više ništa ne bi bilo isto, ni ja da njemu pređem preko nečega, niti on meni.

Na pitanje šta se dešava sa njim i Natašom Šavijom, Stefan je rekao:

- Čekam presudu u tom slučaju sa Natašom. Ne mrzim je. Žao mi je što joj se to dogodilo što joj se dogodilo. Nikad posle toga nismo bili na kontaktu, moj otac je hteo da se vidi sa njom. U pritvoru mi nije bilo teško, slično je kao u rijalitiju. Tamo su normalni ljudi, nisu ludaci. U "Eliti" su veći ludaci nego iza rešetaka. U zatvoru svako nosi svoj krst na leđima, ljudi se poštuju - ističe Karić bez pardona.

Kurir.rs/Pink/Blic

Bonus video:

00:37

Stefan Karić iz pritvora pravo u noćni život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track