TAKSISTA PROGOVORIO GDE JE VOZIO POZNATE PEVAČICE: Zovu me u večernjim satima... Milica BURNO reagovala na pomen ove koleginice
Foto: Shutterstock, Petar Aleksić, Damir Dervišagić, Nenad Kostić

NAJVEĆA ZVEZDA JE KAO SAV NORMALAN SVET

TAKSISTA PROGOVORIO GDE JE VOZIO POZNATE PEVAČICE: Zovu me u večernjim satima... Milica BURNO reagovala na pomen ove koleginice

Stars -

Zoran Stojanov iz Srbije već nekoliko sezona radi u Crnoj Gori kao taksista, gde je imao priliku da vozi mnoge pevače, sportiste i glumce. Taksista je otvorio dušu i otkrio kakva iskustva ima sa poznatim ličnostima.

Stojanov ističe da je kroz nekoliko godina vozio mnoge javne ličnosti, ali da je najveći utisak na njega ostavio reper Gazda Paja, kao i jedna poznata glumica.

Kako je naveo, radio je sa mnogima, neki od javnih ličnosti i nisu ostavili baš najsjajniji utisak.

-Načuo sam od kolega da su Branka Pujić i Dragan Jovanović kupili kuću nadomak Herceg Novog i neke od mojih kolega su ih vozili. Ali ovog leta i meni je pripala ta čast da vozim Branku i njenu ćerku Anđelu Jovanović. Sećam se da sam ih vozio do manastira Savine u Meljinama i baš su me oduševile. Neki pričaju da su glumci nadmeni, ali ja to ne mogu da potvrdim, na mene su Branka i Anđela baš ostavile dobar utisak– kaže Stojanov i dodaje:

Branka Pujić, Dragan Jovanović
foto: ATA Images

-Toliko su normalne, pričljive, sa obe noge stoje čvrsto na zemlji. Obe su prelepe, spontane i nisu stipse, kao što takođe neki pričaju za glumce.

Taksista kaže da najbolje poznaje stariju gardu pevača, a da se poslednjih godina oni retko voze taksijem. Njegove usluge leti najčešće koriste mlađi pevači i sportisti.

–To su uglavnom kraće relacije po Crnoj Gori, tipa iz jednog mesta u drugo i najčešće me zovu u večernjim časovima. Verovatno popiju po koju čašu više, pa ne žele da rizikuju i da sednu u svoj automobil. U taksiju je najsigurnije- priča Zoran i tvrdi da vrlo pozitivno iskustvo ima i sa sportistima.

Taksista ističe da je najpozitivnije iskustvo imao sa Milicom Todorović, a prisetio se i situacije kada je Milica Pavlović burno reagovala na pomen svoje koleginice.

Milica Pavlović
foto: Kurir televizija

-Moj kolega pre nekoliko godina vozio Milicu Pavlović za koju je rekao da je super, međutim u nekom trenutku je oslovio pogrešnim prezimenom, tačnije rekao je kako zna za nju i da je od dece čuo da je Milica Todorović baš popularna. Sećam se da nam je ispričao kako se ispalio, a da se Pavlovićeva štrecnula i posle našalila da im svi brkaju prezimena-priča Zoran i otkriva da Milicu Pavlović nije vozio, da je čuo da sad ima vozača, ali je imao čast da vozi Milicu Todorović.

Kaže da je čuo da je Todorovićeva vrlo pozitivna, ali se nije nadao da je toliko energična i vrcava.

Milica Todorović
foto: Nemanja Dedović

–Milica je carica od devojke, toliko sam se smejao sa njom da i danas pamtim taj smeh. Spontana je i prirodna i nikad ne bih rekao da se bavi pevanjem. Njoj gluma i imitacije idu od ruke. Toliko je harizmatična i komunikativna i razlikuje se od svih mlađih pevačica koje sam vozio – ističe Stojanov.

Pored svog iskustva sa brojnim poznatim ličnostima, takođe deli priče sa kolegama iz taksija, ali i restorana i kafića. Tako je ovog leta za rođendan Bobe Živojinovića vozio konobara koji je služio na Breninoj i Bobinoj jahti.

Lepa Brena
foto: Petar Aleksić

-Konobar iz Portonovog mi je rekao da žuri i da su ga unajmili da služi ekskluzivne goste na njihovoj jahti. Znam da je rekao da mu ovo nije prvi put da su ga angažovali i da su Brena i Boba sjajni ljudi, vrlo profesionalni i direktni, da znaju tačno šta žele. Puno stranih gostiju je dolazilo na Bobin rođendan, a čuo sam da je Brena bila zadužena za celu organizaciju i da je bilo super. Inače, Brenu sam ovog leta viđao u Portonovom i odaje utisak baš prave zvezde kao što je i jeste. Ali za razliku od njenih mlađih koleginica koje dignute glave prolaze i poziraju u eskluzivnom letovalištu u Crnoj Gori, Brena se ponaša kao sav normalan svet– ističe taksista.

Kurir.rs/ Grand

Bonus video:

00:06

Lepa Brena slavi 63. rođendan, evo šta je prvo dobila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track