FOLK ZVEZDA JE ROĐENA U VOZU! Mnogi ne znaju da je njeno detinjstvo bilo izuzetno BOLNO, krenuće vam SUZE kada pročitate sve OVO
Foto: Printskrin/Instagram

DA LI STE ZNALI?

FOLK ZVEZDA JE ROĐENA U VOZU! Mnogi ne znaju da je njeno detinjstvo bilo izuzetno BOLNO, krenuće vam SUZE kada pročitate sve OVO

Stars -

Pevačica Goca Božinovska rođena je 16. januara 1965. godine, karijeru je započela osamdesetih godina i do sada je snimila mnogo hitova.

Božinovska je uvek iskreno govorila o svom životu, te je tako jednom prilikom pričala o svom rođenju.

Goca Božinovska
foto: Printscreen/Instagram, Kurir, Nemanja Nikolić

"Moja životna priča, od detinjstva pa do dana današnjeg uvek je bila neka muka. Ništa mi nije išlo tako glatko. Rodila sam se u vozu i dolazak na svet sam dočekala na podu. Odrastala sam u siromašnoj porodici. Živeli smo u šupi jer nam je zemljotres porušio kuću. Rasli smo u jednoj sobici bez struje. Bila sam niska, sitna i neuhranjena. Zvali su me ‘mali vrapčić‘. Oduvek sam maštala da ću jednog dana imati mnogo i da ću nešto da stvorim, ali nisam znala kako i odakle. Znala sam da ću u životu pevati, ali nisam znala koliko pevanjem može da se daleko dogura. Jako se teško živelo. Majka mi je bila domaćica i radila je u nadnici, a otac na železnici. Sestra i ja, još kao male, pomagale smo majci u nadničarskim poslovima. Bogati seljaci su nas plaćali kao da smo odrasle. Tako da sam od detinjstva zarađivala. Posle rada operem ruke, ručam i idem u školu. Bila sam dobro dete i dobar đak", ispričala je pevačica za jednu televiziju.

Podsetimo, Goca ima troje dece, sa prvim suprugom Radetom Vučkovićem dobila je ćerku Jelenu Vučković, dok je sa Zoranom Šijanom dobila sina Mirka i ćerku Zoranu.

Kurir.rs / Hepi

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track