PA DA LI JE OVO NORMALNO? ZAPLAKAĆE I BOGATI I SIROTINJA! Pogledajte cene karte i menija za NAJLUĐU NOĆ sa Prijovićkom u Beogradu
Foto: Petar Aleksić, Beta, Shutterstock

LUKSUZNI DOČEK UZ PODVARAK, SVINJSKU BUTKICU I PRIJU!

PA DA LI JE OVO NORMALNO? ZAPLAKAĆE I BOGATI I SIROTINJA! Pogledajte cene karte i menija za NAJLUĐU NOĆ sa Prijovićkom u Beogradu

Stars -

Aleksandra Prijović je rekorderka kada je u pitanju doček Nove godine, ako se gleda cena karata za njen nastup.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić

Svako ko bude želeo da u 2024. godinu uđe uz njene hitove u banket sali renoviranog Sava centra moraće da izdvoji popriličnu svotu - jeftinija karta je 150, dok je skuplja čak 250 evra.

Aleksandra Prijović
foto: Privatna Arhiva

Novčani iznos koji za najluđu noć treba da izdvojite, ukoliko odlučite da je dočekate s mladom muzičkom zvezdom, zavisi od pozicije stola u sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom noći. Onih koji su u ponudi. Svako piće koje nije u karti moraće dodatno da se plati.

Kako su nam rekli iz ekskluzivnog prostora u kojem će Prija nastupati, razliku u ceni ulaznica određuje pozicija stola. Skuplja mesta su bliže muzici, dok su jeftinija malo udaljenija.

Inače, Aleksandra je trenutno najpopularnija pevačica u regionu, čemu su doprinele i brojne rasprodate arene od Beograda, Sarajeva, Niša, pa do Tuzle i Zagreba. Ona će tako za ovaj nastup dobiti 100.000 evra, što je i više nego duplo od njenog prošlogodišnjeg honorara.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen/Instagram

Kolika je potražnja za Prijovićkom, svedoči i to da su najskuplji stolovi od 250 evra za njen nastup u najluđoj noći rasprodati samo nekoliko sati nakon što je reklama za koncert objavljena u javnosti.

Oni koji s Prijom budu ispratili staru i ušli u novu 2024. na meniju će imati i od ptice mleko, pa će tako ljubitelji njene muzike uživati i u najskupljim morskim plodovima, vegetarijanskom meniju, roštilju, raznovrsnim salatama i piticama, pa čak i u podvarku s pečenom svinjskom butkicom, kao i u preko deset različitih vrsta poslastica.

Aleksandra Prijović, Koncert
foto: Petar Aleksić

Kurir.rs

Bonus video:

00:09

Aleksandra Prijović u Barčaršiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track