SKAČU PO STOLU, VIČU I LEPE PARE NA ČELO: Mališani iz Hrvatske odlepili na hit Desingerice, snimak se masovno šeruje po mrežama
Foto: Instagram

preti da postaje viralno

SKAČU PO STOLU, VIČU I LEPE PARE NA ČELO: Mališani iz Hrvatske odlepili na hit Desingerice, snimak se masovno šeruje po mrežama

Stars -

Kontroverzni pevač Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, postao je veoma popularan među mališanima u Hrvatskoj, sudeći po najnovijim videima koji kruže društvenim mrežama.

Dragomir Despić
foto: Instagram

Desingerica je široj javnosti zapao za oko zbog svog ekscentričnog i često diskutabilnog ponašanja na svojim nastupima. Od polivanja pivom, do lupanja publike patikom o glavu, samo su neki od poteza koji su izazvali burne reakcije u javnosti.

Iako je poznato da se Hrvati žestoko protive uplivu naše estrade u njihovo društvo, mladima na žurkama puštaju muziku upravo ovog kontroverznog pevača.

Klinci igrali po stolovima bosonogi

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako di-džej na nekoj dečjoj proslavi mališanima pušta pesme upravo ovog izvođača, a oni, sa zalepljenim novcem na glavi, prave haos na stolu i pevaju je uglas.

Ovaj video pokupio je brojne preglede i šerove, međutim, za sada komšije nisu komentarisale ovakav "ispad". Za sada nije poznato u kom gradu u Hrvatskoj je nastao ovaj video.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

12:02

SVE JE IZOPAČENO! BOLJE DA IH ŠIJEM PO GLAVI Reper Desingerica za Kurir TV o Breskvici i Stanivukoviću, objasnio svoj GAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track