"U NOVOM IZAZOVU SPAJAMO NESPOJIVO" Plesači suočeni sa igrom u kojoj ĆE DOKAZATI kakvi su učitelji, a kakvi učenici: DRAMA!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"U NOVOM IZAZOVU SPAJAMO NESPOJIVO" Plesači suočeni sa igrom u kojoj ĆE DOKAZATI kakvi su učitelji, a kakvi učenici: DRAMA!

Stars -

Plesni talent-šou "Rame uz rame sa Draganom" traga za najboljim plesačem koji će biti na sceni sa Draganom Mirković na njenom koncertu, u decembru, povodom 40 godina karijere.

Poznato je da Beba i Jovanka, saradnice, ali i članice žirija, uvek izazovu takmičare na prag kreativnosti, raznovrsnosti i društvenosti.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Tako je i ovog puta, a tema današnje emisije jeste "učitelj-učenik".

Više o zadatku, rekla je Beba:

- Naredni zadatak biće naravno izazov. Podrazumeva da jedni druge naučite svom stilu igre. U tom kontekstu treba da spojimo nespojivo, menjaćemo parove. Poenta je da učitelj što bolje nauči svog učenika, ali i obrnuto. Treba da se potrudite da vašeg kolegu uvedete u stil koji igrate.

U videu možete videti raspodelu takmičara po dvoje, ali u dva što različitija stila:

03:12

U NOVOM IZAZOVU SPAJAMO NESPOJIVO Plesači suočeni sa igrom u kojoj ĆE DOKAZATI kakvi su učitelji, a kakvi učenici: DRAMA!

Takmičarka Mirela, je dala svoj utisak o ovom izazovu:

Mirela
foto: Kurir televizija

- Pripreme za ovaj zadatak su tekle jako naporno, jer su latino plesovi i šafl totalno nespojivi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:16

RAME UZ RAME: NOVI ZADATAK / SOUL TREJN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track