ŽELJKO ŠAŠIĆ U ČUDU: KAKO JE ONAJ SA BRKOVIMA DRAGANA? Imitacije u šou programu Rame uz rame s Draganom NASMEJAĆE VAS DO SUZA
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

ŽELJKO ŠAŠIĆ U ČUDU: KAKO JE ONAJ SA BRKOVIMA DRAGANA? Imitacije u šou programu Rame uz rame s Draganom NASMEJAĆE VAS DO SUZA

Stars -

Takmičari su dobili izazov da imitiraju Draganu Mirković, odnosno njene gestikulacije, upečatljive pokrete, ples, itd. Potom je svih 14 plesača izašlo na scenu, prerušeni u poznatu pevačicu.

Dragana Mirković se oduševila, a fasciniran je ostao i specijalni gost i član žirija pevač Željko Šašić:

00:30

Bina

Dragana je komentarisala sa: Pa vi ste ludi, majke mi. Dok je poznati pevač samo rekao: O, šta je ovo, kako je ona sa brkovima Dragana."

Dragana Mirković je onda predstavila Željka Šašića, pa je ispričala kako su se upoznali:

- On je uvek izgledao moćno sa onom kosom, bio je kao Samson i totalno drugačiji kada se pojavio, naprosto je zapalio estradu, odnosno devojke koje su ga zavolele i slušale nenormalno.

00:32

Dragana o Šašiću, Šašić o Dragani

Svakako da je i Šašić podelio sa publikom koju lepu reč o Dragani.

- Ona je jako predana svom poslu i veliki je profesionalac, ona je perfekcionista. Nekako je bez greške, to joj na neki način i zameram - uz smeh je rekao pevač.

Celokupan žiri je bio očaran kako su se plesači individualno snašli, a neke čak nisu mogli ni da prepoznaju od kostima.

- Toliko sam se brinula za njih, kako se osećaju, a pogotovo muškarci koji su obučeni u neke moje haljine - rekla je Dragana Mirković.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

PLESNI ŠOU RAME UZ RAME SA DRAGANOM POMERIO SVE GRANICE DOBRE ZABAVE! Novi format na Kurir televiziji ostavio publiku bez daha

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja