"DEVOJKE, JAVITE SE" Mina Vrbaški pokrenula NOVI BIZNIS, otišla u Tursku, pa rešila da PROMENI ŽIVOT
Foto: Printscreen/Instagram

otvorena

"DEVOJKE, JAVITE SE" Mina Vrbaški pokrenula NOVI BIZNIS, otišla u Tursku, pa rešila da PROMENI ŽIVOT

Stars -

Mina Vrbaški, nedavno je dala otkaz u pet šopu u Inđiji, a sada se uputila ka Turskoj, i obavestila da pokreće novi biznis.

Naime, bivša rijaliti učesnica se oglasila na Instagramu i rešila da otkrije nove detalje. Usput, starleta je pozvala devojke da je zaprate, jer nešto sprema za njih, a tiče se garderobe.

Mina Vrbaški
foto: Marko Jović

- Drage devojke, upravo sam sletela u Istanbul i sutra ću se po prvi put naći u ulozi vašeg ličnog asistenta. Zapratite me, pratite moje storije u toku sutrašnjeg dana i ekskluzivno izaberite najlepšu garderobu koju možete naručiti da vam donesem! Budite brze, pažljivo pratite i birajte i možda baš vi dođete do svog novog omiljenog komada odeće po sjajnim cenama - napisala je Mina na Instagramu, uz fotografiju iz ekskluzivnog vozila.

Mina je na sebi imala krem kombinaciju koja joj je dobro pristajala, a u ruci je držala torbu sa garderobom.

Podsetimo, Mina je rekla kako je trpela maltretiranje, a sve je otkrila kada je dala otkaz na prethodnom radnom mestu.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen

- I ovom prilikom želim da vas obavestim da sam sporazumno raskinula ugovor o radu, s obzirom na situaciju u kojoj se trenutno nalazim i zbog velikog stresa koji sam pretrpela zbog konstantnog internet nasilja koje proživljavam, a koje utiče ne samo na mene, već i na moje svakodnevne aktivnosti, bliske ljude, pa i moj posao - napisala je tada Mina, pa dodala:

- Zbog ovoga sam dovedena u situaciju da se povučem iz svega, jer mi je zbog ovog monstruma onemogućeno pravo na normalan život, pravo na rad i druga ljudska prava. Verujem u državne organe i očajnički se nadam brzom rešavanju ovog slučaja, jer ja više nemam snage.

Kurir.rs / 24 sedam

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja