UROŠA STANIĆA PRETUKLI SAMO ZATO ŠTO JE GEJ! Otkriveni bolni DETALJI iz njegovog života, ovo nikako NE SME da se dešava
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

emotivno

UROŠA STANIĆA PRETUKLI SAMO ZATO ŠTO JE GEJ! Otkriveni bolni DETALJI iz njegovog života, ovo nikako NE SME da se dešava

Rijaliti -

Uroš Stanić jedan je od učesnika ''Elite'', koji je nakon samog početka rijalitija podigao veliku prašinu. Njegovo ponašanje nekima je simpatično, a posebno im je zabavno njegovo druženje sa Janjušem.

Njegova prijateljica, Sandra Todić, otkrila je istinu o njegovom odnosu sa roditeljima, kao i kako je njegova okolina prihvatila njegovu ličnost i da li je zbog toga imao probleme tokom odrastanja.

Uroš Stanić
foto: Printscreen

- Uroš je išao na terapije i pio je lekove, zbog odnosa sa roditeljima. Što se tiče posla, nije tačno da je dobio otkaz, već ga je sam dao. Njegovi roditelji ne podržavaju njegovu ličnost, jer je takav kakav je i vodi drugačiji način života - počela je ona i dodala:

- Što se tiče njegovih roditelja, možda je malo i preuveličao, jer je njihov, kakav god da je. Video je podršku u Janjušu, gleda ga kao oca, samo mi se ne dopada kad prelazi granicu, da bi druge zabavljao - istakla je Uroševa drugarica.

Uroš Stanić
foto: Printscreen

- Maltretirali su ga u školi. Jednom prilikom ga je grupa dečaka od po šestanest, sedamnaest godina pretukla. Ništa im nije uradio, već su to uradili samo zbog toga što voli isti pol - zaključila je njegova prijateljica.

Kurir.rs / Pink

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track