PRIJA BOSA VRCKALA NA BINI, PRAVILA DAR-MAR U NEMAČKOJ! Pred publiku izašla u PREUSKOJ haljini, golih leđa, a onda HAOS (VIDEO)
Foto: Printscreen

ne staje

PRIJA BOSA VRCKALA NA BINI, PRAVILA DAR-MAR U NEMAČKOJ! Pred publiku izašla u PREUSKOJ haljini, golih leđa, a onda HAOS (VIDEO)

Stars -

PevačicaAleksandra Prijović napravila je dar-mar na nastupu u Nemačkoj, gde je atmosferu u jednom klubu dovela do usijanja!

Prija je izvodila svoje hitove, ali i pesme kolega, te se publika, sudeći po snimcima koji su osvanuli na Tiktoku i Instagramu, sjajno zabavljala tokom cele noći.

Ona se na bini pojavila u uskoj, crnoj haljini, koja je imala gola leđa i izrez kod nogu, pa je dobila čitav niz komplimenata na račun izgleda.

Aleksandra je bila dobro raspoložena, pa se u ritmu muzike uvijala za obožavatelje. U jednom momentu se i izula, ponesena energijom u klubu, a svi ovi momenti završili su na mrežama.

Od fanova je dobila i poklone, poput buketa cveća, što ju je potpuno oduševilo.

Aleksandra je, inače, otkrila da li je spremna za predstojeće koncerte po regionu.

- Kako sam? Malo umorno, ali dobro... Da l' su se sumirali utisci? Znaš kako, ja i posle Sarajeva nisam svesna svega! Možda kad se završi turneja... (smeh) Za Hrvatsku sam spremna, ja sam spremna za sve! - puna energije je Aleksandra

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:51

Aleksandra Prijović sa sinom na bini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja