MNOGI GA PAMTE KAO NAJDUHOVITIJEG UČESNIKA RIJALITIJA: Ovim izjavama Radašin je zasmejavao narod: Ću te PATOŠEM!
Foto: Printscreen

MNOGI GA PAMTE KAO NAJDUHOVITIJEG UČESNIKA RIJALITIJA: Ovim izjavama Radašin je zasmejavao narod: Ću te PATOŠEM!

Stars -

Učesnik rijaliti programa "Veliki brat" i "Farma" Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin umro je noćas u svom rodnom selu Ljupten kod Aleksinca.

Veliku pažnju privukao je zbog sličnosti kada je u pitanju fizički izgled sa glumcem Radošem Bajićem, što je i sam istakao kada se prvi put predstavljao publici prilikom ulaska u kuću „Velikog brata“.

Radiša Miljković
foto: Printscreen

Gledaoci su ga je zapamtili po specifičnom rečniku, dijalektu, izjavama koje su postajale viralne i brojnim izrekama.

Radašin je sebe opisao kao domaćina i poljoprivrenika koji voli žene, te ne može bez s*ksa. Istakao je da liči na popularnog glumca Radoša Bajića, kojeg je nazivao svojim „starijim bratom“.

U toku učešća u rijaliti programu izdvojene su brojne izjave kojima je Radašin uspeo da nasmeje publiku na svoj specifičan način autentičnom pojavom i govorom, a jedna od najpoznatijih je svakako njegova uzrečica „ću te patošem“.

Svojevremeno, prepričavalo se njegovo objašnjavanje mlađem učesniku rijalitija šta je vijagra i za šta služi. Kako je bio poznat po specifičnom rečniku, ovo sredstvo je nazvao „vijaga“, a objasnio je da pomaže „da se bolje radi“.

Radiša Miljković, Radašin
foto: Printscreen/Youtube

Komentarišući žurke koje su se organizovale u okviru „Velikog brata“, Radašin je objašnjavao da se ne meša u to koju muziku pušta „dži det“, misleći na di džeja.

„I oni koji me mrze, ne mrzim ih, samo ih ne volim“, komentarisao je Radašin sve one koji ga nisu podržavali u programu.

Iako je doživeo svojih pet minuta slave, to mu nije donelo preveliku izmenu u načinu života. Nakon rijalitija vratio se u svoje selo, gde se i dalje bavio poljoprivredom.

Godinama nakon rijalitija promenio je fizički izgčled, ali je zadržao ono po čemu je bio prepoznatljiv – brkove, stil i govor.

Kurir/Nova

Bonus video:

00:17

Pomen Tomi Zdravkoviću na Centralnom groblju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track