PRIJA NIJE ZAVRŠILA SREDNJU, ALI DETALJ IZ OSNOVNE ŠOKIRA! Aleksandra išla na takmičenje iz HRVATSKOG, ovo mesto je osvojila FOTO
Foto: Privatna arhiva, Nemanja Nikolić, Profimedia

odlikaŠICA

PRIJA NIJE ZAVRŠILA SREDNJU, ALI DETALJ IZ OSNOVNE ŠOKIRA! Aleksandra išla na takmičenje iz HRVATSKOG, ovo mesto je osvojila FOTO

Stars -

Aleksandra Prijović je, pre nego što se otisnula u muzičke vode i postala poznata širom regiona, živela je normalno, kao i svi njeni vršnjaci u Belom Manastiru u Hrvatskoj.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić

Iako nije završila srednju školu, Aleksandra je bila odlična učenica u Osnovnoj školi "Dr Franjo Tuđman", pa je tako u osmom razredu učestvovala u školskom takmičenju iz hrvatskog jezika. Kao što se može videti i na fotografiji do koje smo došli, Aleksandra je 2010. godine osvojila peto mesto. Ona je ostvarila dobre rezultate, te je imala 50 bodova. Međutim, ovaj broj poena nije bio dovoljan da Prija nastavi dalje takmičenje na županijskom "natjecanju", pošto su na njega otišli samo učenici sedmog i osmog razreda koji su osvojili prva mesta na rang-listi.

Aleksandra Prijović
foto: Privatna arhiva

Iako je bila odlična učenica, Aleksandra je nakon završetka osnovne škole upisala Drugu srednju školu "Beli Manastir", u kojoj je upisala hotelijersko-turistički smer, ali ga nikada nije završila. Uspela je da završi tri od četiri razreda.

- Upisala sam Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kad ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno ja školu. Dosta sam putovala zbog takmičenja (muzički talent šou-program "Zvezde Granda" - prim. aut.) za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu - rekla je jednom prilikom Aleksandra za domaće medije.

Aleksandra Prijović, Beli Manastir
foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

Podsetimo, naša ekipa je svojevremeno posetila Beli Manastir i pomenutu školu, gde je Prija trpela i vršnjačko nasilje upravo zbog svoje želje da bude pevačica, a gde smo zatekli jednog zaposlenog, koji nije želeo da govori za naš list:

- Ne znam zaista za koga me pitate, ovo je Osnovna škola "Dr Franjo Tuđman", ne sećam se te devojke - kratko je rekao on dok je zaključavao vrata ove obrazovne ustanove.

Aleksandra Prijović
foto: Damir Dervišagić

Međutim, tamo smo sreli i Prijine prijatelje iz detinjstva, koji su nam ispričali da su veoma ponosni što je postala toliko popularna i što je uspela uprkos vršnjačkom nasilju koje je kao devojčica pretrpela.

- Aleksandra je starija od mene godinu dana, ali smo se družili kao klinci. Poslednji put smo se videli pre malo više od godinu dana, kada sam bio ovde na odmoru. Aleksandra je super devojka, oduvek je bila vedra i nasmejana ma šta da se dešavalo oko nje, i to je ono što su joj mnogi zamerali, dok su joj se drugi divili zbog te osobine. Veoma sam ponosan što je ona, koja je odrasla ovde s nama, postala toliko popularna - ispričao je naš sagovornik tada.

Stars
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

00:04

Aleksandra Prijović umalo pala na koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track