BIVŠA URAGANKA PO PRVI PUT PROGOVORILA O ODNOSU SA NUSRETOM! Njihov susret privukao je veliku pažnju, a evo čime ju je OSVOJIO
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram/nusr_et

RAZVEZALA JEZIK O NJAPOZNATIJEM KUVARU

BIVŠA URAGANKA PO PRVI PUT PROGOVORILA O ODNOSU SA NUSRETOM! Njihov susret privukao je veliku pažnju, a evo čime ju je OSVOJIO

Stars -

Pevačica Ivana Nikolić u atraktivnom autfitu pojavila se na jednom prestižnom, prestoničkom događaju, a kroz široki osmeh progovorila je o poznanstvu sa jednim od najpoznatijih kuvara na svetu koga na društvenim mrežama prate milioni.

Najpre je progovorila o stajlingu.

- Znam da dobro izgledam i ne treba mi mnogo vremena. Imam stilistu kada su nastupi ili spotovi u pitanju, ali kada su ovako neki iventi dam sebi malo oduška i sama se spremim.

Ivana Nikolić
foto: printscreen Pink

Veliku pažnju javnosti privukao je pevačicin susret i odnos sa Nusretom, poznatim kuvarom iz Turske koga na društvenim mrežama prate milioni.

Nusret Gokče, Salt Bae
foto: Instagram/nusr_et

- Slučajno smo se videli i upoznali u Turskoj, u njegovom restoranu. On je zaista bio divan prema meni i mojim prijteljima koji su mi pravili društvo. Nemam ništa loše da kažem za njega, udelio mi je kompliment. Drago mi je zbog toga, ne znam šta mu se posebno dopalo kod mene, možda duga kosa - rekla je Ivana sa širokim osmehom na licu, pa otkrila čime muškarac može da je osvoji:

- Bitno mi je samo da je normalan, meni možda ljudi ne veruju kada to kažem, ali zaista je tako. Bitno da je muškarac normalan i harizmatičan, da imam o čemu da pričam sa njim i da mi je zanimljiv.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

02:00

Ivana Nikolić izjava pred početak Karleušinog koncerta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja