ŠOK INTERVJU BOJANE RAJIĆ! Bivša žena fudbalera posle višegodišnjeg ĆUTANJA progovorila o privatnosti, Stojkoviću, silikonima...
Foto: F.S./ATAImages

izgubila je mir

ŠOK INTERVJU BOJANE RAJIĆ! Bivša žena fudbalera posle višegodišnjeg ĆUTANJA progovorila o privatnosti, Stojkoviću, silikonima...

Stars -

Bivša manekenka Bojana Rajić Đurđević, koja se poslednjih godina povukla iz medija, nekada je bila jedna od najpoznatijih žena fudbalera, a o njenom braku sa golmanom Vladimirom Stojkovićem mediji su pisali godinama.

Danas Bojana živi drugačiji život - sreću je pronašla u svom drugom braku s biznismenom Branislavom Đurđevićem, za koga se udala 2015. i sa kojim ima sina. Naša ekipa srela je Rajićevu na jednom modnom događaju, pa smo iskoristili priliku da posle duže pauze, s njom porazgovaramo na neke aktuelne teme.

Bojana Rajić Djurdjević
foto: F.S./ATAImages

Oduvek si važila za jednu od najstilizovanijih osoba na javnoj sceni. Da li se možda danas sa suprugom konsultuješ oko stajlinga?

- Ne. Nikada nisam imala naviku da se sa nekim konsultujem oko stajlinga.

Nekada nisi izbijala iz medija, o tebi se pisalo svakodnevno, a onda si rešila da se povučeš. Danas te je gotovo nemoguće videti na nekom javnom dešavanju. Koji je bio glavni razlog za tu odluku?

- Kako bih nekako povratila svoj mir koji sam izgubila, zahvaljujući toj svojoj eksponiranosti. I dobila sam ga nazad. Trebalo je vremena, ali sam ga dobila nazad.

Šta ti je najteže tada padalo kad se godinama pisalo o tebi i tvom privatnom životu?

- Ta moja medijska izloženost je trajala isuviše dugo, tako da sam se umorila. Nisam videla više svoju svrhu u tom smislu u javnom životu u toj meri.

Postoji li makar nešto što ti nedostaje iz tog perioda?

- Ništa. Veruj mi, ništa mi ne nedostaje. Baš ništa.

Da li sada imaš neki privatni biznis? Šta su ti prioriteti danas u poslovnom smislu?

- Radila sam skoro tri godine kao modna urednica u jednom magazinu. Ne radim već jedno dve godine. Spremam nešto novo, ali ne volim unapred da govorim o tome, jer ne znam ni kada će se to desiti, niti će to možda biti i važno za medije da bi se znalo.

Bojana Rajić Đurđević
foto: Printscreen/Instagram

Svojevremeno si bila na meti zluradih komentara zbog silikona u ustima. Kako ti se čine današnje devojke? Čini se da su estetske korekcije uzele maha.

- Mislim da je to odavno uzelo maha i da je to postalo u redu. Ja sam neko vreme bila na meti zbog usana, a bile su takve da ih danas niko ne bi ni primetio, a kamoli stavio u prvi plan.

Važiš za jednu od najzgodnijih žena kod nas. Kako održavaš svoju liniju?

- Lako oduvek. To mi nikad nije predstavljalo problem. Počela sam redovno da treniram, što nekada nisam radila. Godine već polako kucaju na vrata. Počela sam da vodim računa i o ishrani.

Vladimir Stojković
foto: www.partizan.rs

Da li si u kontaktu sa bivšim suprugom Vladimirom? Da li se savetuješ sa njim oko nečega? Na primer treninga?

- Razlikuju nam se treninzi (smeh).

Smeta li ti danas titula “žena fudbalera”?

- Stvarno ne bih o tome. Nikada mi to nije smetalo. To je tako bilo i nisam se nešto bunila.

Bojana Rajić
foto: Instagram

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja