MILAN STANKOVIĆ PET DANA VODI DUHOVNI ŽIVOT, VIKENDOM ODMARA: Posle rejv žurke, oglasio se iz ELITNOG naselja i evo šta radi VIDEO
Foto: Instagram/milanstankovic, M.M./ATAImages

odmor od molitve

MILAN STANKOVIĆ PET DANA VODI DUHOVNI ŽIVOT, VIKENDOM ODMARA: Posle rejv žurke, oglasio se iz ELITNOG naselja i evo šta radi VIDEO

Stars -

Milan Stanković posle isposničkog života, kada je razmišljao i da se zamonaši, postao je student teologije na čuvenoj crkvenoj akademiji Atonijada na Svetoj Gori, odakle često i objavljuje fotografije. Radnim danim Stanković je posvećen učenju teologije, a skoro svakog vikenda ima slobodno, pa ga sve češće viđamo u Beogradu.

00:04

Napustio manastir, evo gde se nalazi sad Milan Stanković

Milan Stanković se sada još jednom oglasio na društvenim mrežama, te pokazao kako uživa u elitnom naselju u srpskoj prestonici. Prvo je snimao dekoraciju na tržnom centru, a onda je pokazao i pogled iz ovog dela Beograda, koji mu se, da se zaključiti, dopada.

On je malo pre ovoga fotografisao šaku sa tabletama, te sliku okačio na Instagram, uz opis: "Svi moji suplementi".

Milan Stanković
foto: Printscreen Instagram

Sredinom prošlog meseca uslikan je na jednoj rejv žurki, što je i te kako iznenadilo njegovu bivšu devojku, pevačicu Radu Manojlović. Iza tamnih naočara se skrivao od znatiželjnih pogleda, dugu kosu je vezao u punđu, a oko vrata je imao debeo lanac.

- Molim? Bože sveti. Nisam čula da je bio tamo, otrgao se kontroli, nismo se čuli dva dana i evo šta je uradio! Ja ga vučem i da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera! - kazala nam je Rada.

kurir.rs

Bonus video:

00:07

Evo kako se oporavlja Milan Stanković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track