O OVOJ SCENI BRUJE SVI! Đanijeva Slađa pružila Pejoviću 500€, a zbog njegove REAKCIJE GORE MREŽE: Evo šta se desilo! (VIDEO)
Foto: PRintscreen TikTok

ISPLIVAO SNIMAK

O OVOJ SCENI BRUJE SVI! Đanijeva Slađa pružila Pejoviću 500€, a zbog njegove REAKCIJE GORE MREŽE: Evo šta se desilo! (VIDEO)

Stars -

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković su pre dve noći, 7. novembra, organizovali proslavu 18. rođendana svoje mezimice Sofije.

U jednom poznatom prestoničkom restoranu okupili su se Sofijini prijatelji, članovi porodice, ali i pola estrade.

Đani Trajković, Slađa Trajković, Sofija Trajković
foto: M.M./ATAImages

Zaduženi za zabavljanje gostiju bili su Jana Todorović, Nikola Ajdinović i Emir Habibovic, a kako je atmosfera već došla do usijanja, mnogi od gostiju su se latili mikrofona.

Naime, isplivao je snimak na društvenim mrežama gde su Slađa, Đani i Aco Pejović vidno raspoloženi, te su svi zajedno pevali uz poznatu numeru "Sve ti dugujem". Ono što je mnoge zaintrigiralo je jedan detalj.

Slađa je u trenutku "gurala" novčanicu od 500 evra Pejoviću u ruke, ali je on odbio. Zatim je Đani pokušao da uzme mikrofon, ali je Slađa sudeći po snimku htela da sluša Acu, te mu je vratila mikrofon.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

01:01

ĐANI SE SPREMA DA MENJA PELENE? Deda ne krije SREĆU – Unuku spremio BOGATE DAROVE, pa OTKRIO koliko će da slavi (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track