PEVA I RONI SUZE! Isplivao HIT SNIMAK sa veselja, Stoja pala u trans, gosti je KITILI NOVČANIMA od 200€! Lete šuške na sve strane
Foto: Nebojša Mandić, Printscreen

šok kadrovi

PEVA I RONI SUZE! Isplivao HIT SNIMAK sa veselja, Stoja pala u trans, gosti je KITILI NOVČANIMA od 200€! Lete šuške na sve strane

Stars -

Folkerka Stoja Novaković, trenutno važi za jednu od traženijih pevačica na domaćoj javnoj sceni.

Sada je na društvenim mrežama osvanuo snimak njenog nastupa na jednom privatnom veselju, a kako se može videti, dok je pevala Stoja je ronila suze.

Stoja
foto: printscreen iks

Pevačica se našla na jednoj svadbi, gde su je mladecni unajmili da uveseljava goste, a dok je izvodili svoj hit, gosti su masovno počeli da skandiraju i pevaju uglas sa Stojom, kiteći je novčanicama od po 50, 100, pa i 200 evra.

Međutim, svi su primetili da Stoja, plakala dok peva, te je suze neprestano brisala belom salvetom, ne prestajući da peva i steže mikrofon.

Podsetimo, Stoja Novaković se nedavno našla u žiži interesovanja kada je žestoko udarila na kolege.

- Ne radim video čestitke, ne pevam 2-3 pesme po veseljima, ne pevam na suvo u kameru telefona, ne idem po TV emisijama da pričam o glupostima, ne njišem se u horu po novogodišnjim programima... #stojarules - napisala je folkerka.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:13

STOJA NE LIČI NA SEBE, SVI SE PITAJU ŠTA JOJ SE DESILO! Koleginica je snimila u skroz opuštenom izdanju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track