"BILA SAM ISTRAUMIRANA, A ONDA SAM DOBILA STENT" Snežana Dakić progovorila o RAZVODU, bilo je jako BOLNO, priznala je SVE
Foto: Damir Dervišagić

potresno

"BILA SAM ISTRAUMIRANA, A ONDA SAM DOBILA STENT" Snežana Dakić progovorila o RAZVODU, bilo je jako BOLNO, priznala je SVE

Stars -

Voditeljka je govorila o teškom životom periodu, kao i o strahu za ćerku kako će podneti razvod roditelja.

Snežana Dakić pre više od deceniju se razvela se od biznismena Vladimira Mikića.

Snežana Dakić
foto: Printscreen

Najveća briga i strah koju je Snežana imala u tom momentu bila je kako objasniti osmogodišnjoj ćerki Lauri da više neće živeti kao porodica.

- Bila sam poprilično uplašena kako će to prihvatiti. I sama sam bila istraumirana prethodnim zdravstvenim rizikom, posle čega sam dobila stent u glavu. Ipak, možda mi je najteže padao medijski pritisak. Prolazila je sa mnom kroz razne životne faze, nikada je nisam lagala. Delile smo sve, i razočaranja, suze, smeh - ispričala je voditeljka svojevremeno za medije.

Dakićeva ističe da odnos sa ćerkom gradi na poverenju i smatra da nije stog roditelj.

Snežana Dakić
foto: Printscreen/Exkluziv

- Nisam stroga, pre bih rekla da sam fer roditelj. Odnosim se prema Lauri sa ljubavlju, razumevanjem i poštovanjem. Ukazujem joj poverenje i baš zato što nema tabua i treniranja strogoće, nema ni razloga da me laže. Rekla bih da sam savremena majka, vaspitavam je u skladu sa onim u šta i sama verujem - rekla je ona.

Kurir.rs / Hello

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track