"NIKADA NISAM ŽELELA SLEPO DA PRATIM TRENDOVE, JER TO NE BIH BILA JA" Dragana Mirković otkrila šta je za nju bilo veliko poniženje
Foto: Printskrin/Instagram

iskrena

"NIKADA NISAM ŽELELA SLEPO DA PRATIM TRENDOVE, JER TO NE BIH BILA JA" Dragana Mirković otkrila šta je za nju bilo veliko poniženje

Stars -

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković ove godine slavi 40 godina blistave karijere. Od kako se pojavila na sceni bila je jedna od omiljenih pevačica, a tokom godina postojanja unekla je mnoge inovacije kada je u pitanju folk muzika.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Folk zvezda jednom prilikom otkrila je ko je zadužen za njen stil, da li je neko ko prati modne trendove i šta je ono što joj nikada nije prijalo.

- To sam ja. Nemam stiliste. Oblačim ono što volim i što mislim da mi dobro stoji. Pa nekad i pogrešim, ali ja sam to. Jednom prilikom me je Baja pitao za jednu haljinu čija je, odnosno koji brend. Rekla sam mu da je no nejm. Rekao je da mi fenomenalno stoji, da tako i treba. Nikada nisam želela da slepo pratim trendove, jer onda to ne bih bila ja. Čak i u mladosti - rekla je Dragana i dodala:

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

- Za mene bi i tada bilo veliko poniženje da me nazovu seks simbolom. Ne kažem da je to loše, već samo da to nisam ja, niti da je to put koji želim da mene obeleži. Ja sam nešto drugo. Zašto je pokojna Marina za mene napisala pesmu Dobra devojka. To je moje obeležje iz tog vremena, a ne seks simbol - izjavila je Dragana.

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz rame sa Draganom" emituje se svake subote i nedelje od 20 časova.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu.

Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kurir.rs

Bonus video:

01:29

DRAGANA MIRKOVIĆ OTKRILA SVOJU GLAVNU OSOBINU: Živi OKUPANA zlatom i kadifom, a evo šta je zaista čini SREĆNOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track