"HTELA JE DA KUPI STAN, DA BI GA PREPISALA NJOJ" Đedović otkrio Anitine namere sa Matorom! Marko šokirao cimere: Ona je monstrum
Foto: Printscreen

haos

"HTELA JE DA KUPI STAN, DA BI GA PREPISALA NJOJ" Đedović otkrio Anitine namere sa Matorom! Marko šokirao cimere: Ona je monstrum

Rijaliti -

Marko Đedović pričao je sa Milenom Kačavendom, Nenadom Macanovićem Bebicom, Nenadom Aleksićem Ša, a tema je bilo ponašanje Anite Stanojlović prema Jovani Tomić Matoroj.

Sinoć je tiktokerka iz Hrvatske Matea Car ušla u "Elitu" i otkrila Matoroj da joj je Anita bila neverna, te da se dopisivala sa Stanojlovićevom koja joj je na dan venčanja slala fotografije na kojima je gola.

Marko Đedović
foto: Printscreen

Kada je Jovana saznala za preljubu, napravila je haos na imanju u Šimanovcima, a svi su pokušavali da shvate zašto se Anita uopšte udala za nju. Đedović je došao do zaključka da je Stanojlovićeva želela materijalno da iskoristi Matoru, koja je trebalo da kupi stan u Kruševcu.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen

- Nije ovo pitanje prevare nego pitanje namere. Je l' ste čuli da je ova (Anita) htela da kupe stan u Kruševcu?! Zato da bi mogle da dele posle, da bi Matora prenela na nju taj stan, jer je Anita stanovnik Kruševca... Zamisli ti to. Da Matora ovde crkava sa trošnim srcem, da joj plave usne, majka treba da joj se leči, a ti ćeš da uzmeš pare... Monstrum! - rekao je Đedović.

Kurir.rs/ Informer

Bonus video:

01:48

Marko Đedović intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track