"MATORINA MAMA NIJE DOBRO" Oglasila se Sandra Rešić nakon skandala i saznanja o PREVARI: Pakao smo preživele sinoć...
Foto: Kurir TV, Printskrin/Instagram

"MATORINA MAMA NIJE DOBRO" Oglasila se Sandra Rešić nakon skandala i saznanja o PREVARI: Pakao smo preživele sinoć...

Stars -

Pevačica i bivša učesnica rijalitija Sandra Rešić, takođe i bliska prijateljica Jovane Tomić Matore, oglasila se za domaće medije i prokomentarisala haos nakon saznanja o prevari Anite Stanojlović.

Sandra Rešić
foto: Kurir televizija

Sandra nije krila razočarenje i istakla je kako je sada isplivalo sve ono o čemu je sumnjala, a potom dodala i kako je Jovaninoj majci jako loše.

- Matorina mama nije dobro, ne zdravstveno, već psihički, jer je znala da će do ovoga doći, ne može da veruje, plakale smo do 4 noćas, jer je ona starija žena i nije zdravstveno najbolje, ja ne znam čime i kako da je utešim, pakao smo preživeli sinoć. Samo jedna stvar, nadam se iskreno, po cenu izlaska iz rijalitija, da će Matoru ovo držati, u suprotnom, ako oprosti, evo iskreno da ti kažem, na mene može da zaboravi kao prijatelja. Da ja sinoć kao i njena porodica i drugi prijatelji gledamo kako se neko raspada pred našim očima, a nismo tamo da joj pomognemo, a da se desi da oprostiš sve ovo. Zaista - započela je Sandra i dodala:

Jovana Tomić Matora
foto: Printskrin/Instagram

- Želim samo da znam razloge zbog čega je rekla Matei: „Pričaću ti zašto moram da se udam“, e kad to čujem, onda ću imati šta da kažem - rekla je ona.

Sandra smatra da je Matora sada konačno naučila lekciju.

- Sada je Matora u šoku, mislim da je dosada niko ovako nije izdao, ne samo u smislu prevare, varale su nju i druge ribe, to znam iz njenih priča, ali ovoga puta je otišlo predaleko, mislim da se prvi put potrudila da prihvati sve, da ode protiv svoje porodice, da su ljudi kukali naglas samo da se ne pravi ta svadba, ali je ona terala svoje, ne znam da l’ mi je drago što se ovo desilo, da konačno jednom nauči kako treba da živi ili da i ja plačem s njom, eto iskreno - rekla nam je Sandra i nastavila o Aniti i njenoj majci.

Sandra Rešić
foto: Nemanja Nikolić

- Iskreno, ne mislim ništa više o toj devojci. Niti želim, laž koju je smislila ona ili njena mama da je ja pljujem napolju, a pritom se nijednom nisam oglasila, jer do pre pet dana nisam ni znala komplet istinu, kraj je svih krajeva. Em si je ti varala, em je okrećes protiv nas, ne znam kako i da l’ ima srca i duše ta devojka, i kako misli da će joj se vratiti sve ovo - rekla je Sandra.

Podsetimo, Matora je sinoć, u jeku nervnog rastrojstva, povraćala, nije mogla da dođe sebi, a u pomoć su joj pritekli brojni prijatelji i cimeri, dok je Anita u jednom trenutku legla da spava.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

02:09

ZBOG OCA SU ME VREĐALI NA VERSKOJ OSNOVI! Sandra Rešić otkriva ŠOKANTNE detalje linča koji je preživela: Čupala sam kosu s glave!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track