"JE L' IMA NEKO DA ME NE ZNA?!" Legenda devedesetih upao u salu punu plesača: Jedan je podigao ruku, A ONO ŠTO JE USLEDILO JE HIT!
Foto: Kurir televizija

rame uz rame sa draganom

"JE L' IMA NEKO DA ME NE ZNA?!" Legenda devedesetih upao u salu punu plesača: Jedan je podigao ruku, A ONO ŠTO JE USLEDILO JE HIT!

Stars -

Nakon što je plesačima predočen novi zadatak, a to je "battle" u duhu devedesetih, specijalni član žirija, odnosno gost, je došao kod takmičara usred pripremanja za nastup.

Husa frontmen grupe Bit strit, koji je poznat po hitovima iz devedesetih, a čim je došao upita je takmičare: Kako ste, je l' ima neko da me ne zna?!

Anton Elkin, inače Rus koji je u ovom takmičenju, jedini je podigao ruku, a neko od takmičara je dobacio: Pa ti se ne računaš.

Rame uz rame sa Draganom
foto: Kurir televizija

Potom je popularni pevač pričao o svojoj karijeri:

- Ceo život sam na javnoj sceni, babica kada me izvlačila ja sam pevao, ali ne samo, nego je i bila žurka u porodilištu. Krenuo sam da pišem i komponujem još kao mali, a nisam ni znao da sam kompozitor, posle su mi ovi stručni ljudi objasnili da ta linija kojom pevam je ustvari kompozicija.

Takođe se i Dragana Mirković prisetila njihovih radova, pa je rekla da je Husa više autor pesama:

- Način na koji su oni radili sa svojim plesačima, meni se toliko dopao i toliko sam se vezala za tu grupu, da sam svakodnevno sa njima vežbala dva sata. Husa je bio tu više zadužen kao autor njihovih pesama, pa i moje pesme "Kaži mi", ali i našeg zajedničkog dueta "Samo jedan sat" sjajan je i dan danas.

Koreografkinja Beba pričala o Husi, a imala je samo reči hvale:

- Mi smo sarađivali godinama, deli nas puno lepih stvari, doživeli smo neka iskustva u jako turbulentnom periodu. Doživeo je velike uspehe sa nekom svojom voljom i verom u sebe, mislim da je to dobra poruka za takmičare. Puno je talentovanih ljudi, a ta neka vera u sebe je jako bitna, mi smo prošli razne stvari, nastupali u zemljama u kojima rat nije bio završen, bili smo grupa sa ljudima različitih nacionalnosti.

Potom je Husa pričao o devedestim takmičarima, njegov govor možete odslušati u videu:

01:21

Husa pred takmičarima o devedesetim

Bonus video:

01:52

DALI SMO NOVI DOMAĆI ZADATAK, KOJI ĆE MNOGI TEŠKO DA REŠE Dejan Milićević: Ovakav šou, sa mega-zvezdom Draganom je OGROMAN KOLAČ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track