TOPI SE U NJENOM ZAGRLJAJU! EMOTIVNI MOMENTI DŽEJLE RAMOVIĆ: Pevačica usred nastupa zagrlila ovu devojku! Evo ko je ona (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OBOŽAVATELJKA

TOPI SE U NJENOM ZAGRLJAJU! EMOTIVNI MOMENTI DŽEJLE RAMOVIĆ: Pevačica usred nastupa zagrlila ovu devojku! Evo ko je ona (FOTO)

Stars -

Džejla Ramović rasplamsala je sinoć atmosferu u Tuzli svojim energičnim nastupom pred hiljadama ljudi.

U crnom miniću i čizmama, popularna pevačica je zablistala na bini i svojim pesmama, ali i hitovima kolega, priredila žurku za pamćenje. Posebno ludilo nastalo je kada je zapevala čuveni hit Aleksandre Prijović "Dam, dam, dam", zbog kog su svi počeli da skaču i pevaju sa njom uglas. Međutim, u jednom trenutku usledila je veoma emotivna scena.

Džejla Ramović
foto: Printscreen

Tokom celog koncerta, kako prenosi Grand, Džejla je imala podršku jedne devojke koja je bila smeštena u prvom redu. U pitanju je devojka koja vodi jedan od Džejlinih Instagram profila na društvenim mrežama i koja joj je dugogodišnji fan. Nakon što je pevanje došlo kraju, Džejla je čvrsto zagrlila devojku.

Džejla Ramović
foto: Printscreen

- Ovaj osećaj ne mogu rečima da opišem. Hvala ti jedina na svemu, volim te neopisivo. Još sam u šoku! Samo želim da kažem da sam ponosna što je moje srce izabralo tebe - poručila je pevačica što je sve dirnulo.

Kurir.rs/ Republika

Bonus video:

02:15

DŽEJLA RAMOVIĆ OTKRIVA PRAVU ISTINU O ODNOSU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ! Evo koja je pesma njenog života i šta misli o momcima u Španiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track