DRAGANA OTKRILA PRAVU ISTINU O SARADNJI SA ĐOLETOM ĐOGANIJEM! Slađa joj se direktno obratila: Ovo ti nikad neću zaboraviti (VIDEO)
Foto: Kurir televizija, Nemanja Nikolić

KURIR TV

DRAGANA OTKRILA PRAVU ISTINU O SARADNJI SA ĐOLETOM ĐOGANIJEM! Slađa joj se direktno obratila: Ovo ti nikad neću zaboraviti (VIDEO)

Stars -

Večerašnji specijalni član žirija emisije "Rame uz rame sa Draganom" je značajna ličnost u osnivanju plesne scene u Srbiji, a koju je Lola predstavila sledećim rečima dok se obraćala plesačima:

- Danas u ovom fantastičnom zadatku rekreiramo jednu pesmu i spot iz devedesetih, a naša gošća je jedna od mojih omiljenih koreografa i igrača iz tog vremena, Slađa Delibašić.

Rame uz rame
foto: Kurir televizija

Slađa je izrazila zadovoljstvo zbog učešća u emisiju:

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam pored Dragane posle toliko godina. Ona i ja ne starimo, a naravno ni Beba ni Jovanka. Iz ove ekipe poznajem možda jedno ili dvoje, tako da će mi biti zadovoljstvo da žiriam.

Dragana je pozdravila takmičare, a onda se osvrnula na njeno poznanstvo sa Slađom:

01:53

DRAGANA OTKRILA PRAVU ISTINU O SARADNJI SA ĐOLETOM ĐOGANIJEM! Slađa joj se direktno obratila: Ovo ti nikad neću zaboraviti

- Ja moram da vam kažem da ste mi preslatki i ove večeri. A što se Slađe tiče ona je bila moj prvi koreograf dok sam sarađivala sa Đoganijem.

Slađu je to ganulo pa je na sav glas uzviknula:

- E hvala Bogu da neko kaže da sam mu ja bila koreograf. Gago ovo ti neću zaboraviti nikada. Znaš ono kad Đole izađe pa kaže ja sam sve radio, a u meni eksplozija!

Rame uz rame
foto: Kurir televizija

- Pozdravljamo Đoleta puno, ali ja moram da kažem da sam zaista najviše sa Slađom radila. 99 odsto koreografja iz onog vremena mi je ona pokazivala.

A kako Slađa tvrdi Đole je radio samo onda kada je ona bila u drugom stanju sa njihovom ćerkom:

- Đole je radio samo kad sam ja bila trudna sa Marinelom i zato nisam nastupala u tom filmu zbog čega sam htela da se pojedem! Ovu ženu mnogo volim i ona je osoba koja za mene nema premca - rekla je Slađa o Dragani.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:36

U sedmoj epizodi šoua Dragana Mirković će otkriti takmičarima kada i kako je počela da igra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja