"TA ŽENA MI JE UNIŠTILA PORODICU, CEO ŽIVOT" Goci Boživovskoj je PRVA KOMŠINICA otela Šijana, ona joj je sve OPROSTILA, ali...
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

ko u stihu "drugarice, prokletnice, šta učini..."

"TA ŽENA MI JE UNIŠTILA PORODICU, CEO ŽIVOT" Goci Boživovskoj je PRVA KOMŠINICA otela Šijana, ona joj je sve OPROSTILA, ali...

Stars -

Pevačica Goca Božinovska godinama je bila u braku sa suprugom Zoranom Šijanom sa kojim je dobila sina Mirka i ćerku Zoranu, a mlada je ostala udovica.

Međutim, ono što malo ko zna jeste da Goca nije bila sa Zoranom do kraja njegovog života, već da ju je suprug prevario sa njom veoma bliskom ženom, komšinicom i drugaricom Goranom.

- Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te - pričaka je pevačica.

- Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - izjavila je pevačica jednom prilikom, a prijateljica Goce Božinovske od tada ipak nije u bliskom kontaktu s pevačicom.

Goca Božinovska, Zoran Šijan
foto: Privatna Arhiva

Prijateljica Goce Božinovske i pevačica bile su prve komšinice i drugarice sve do 1996. godine, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Mirka, zbog nje.

Goca se tada sa decom preselila, a Gorana je Šijanu 1999. godine podarila još jednog naslednika, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva. Goca nikada nije branila deci da viđaju svog mlađeg brata, niti je o njemu loše govorila.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:06

Šijanova majka Goca Božinovska pridružila se veselju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track