PRODAVALA FARMERKE I KOLAČE U LONDONU! Sanja Marinković nosila PATIKE s razvaljenim ĐONOM! Evo kako je crničila za HONORAR
Foto: Kurir Televizija

PRODAVALA FARMERKE I KOLAČE U LONDONU! Sanja Marinković nosila PATIKE s razvaljenim ĐONOM! Evo kako je crničila za HONORAR

Stars -

Voditeljka Sanja Marinković godinama je na javnoj sceni, a jednom prilikom otkrila je kako je zarađivala novac pre nego što je postala TV lice.

Naime, u jednom gostovanju u "Amidži šouu" Sanja je ispričala čime se bavila u mladosti dok je živela u Londonu.

- To je bilo mnogo davno kada sam živela u Londonu. Tako sam dodatno zarađivala svoj honorar. Tada sam radila u butiku, prodavala sam farmerke, a onda sam radila u poslastičarnici, tako sam se snalazila - pričala je Sanja.

Sanja Marinković
foto: Kurir Televizija

- Onda sam stalno nosila jedne patike, bilo mi je izuzetno naporno. To je strašno težak posao gde nisi smeo da sedneš po 10 sati. Čak i kada nemaš posla, morao si da stojiš i da se praviš da radiš. Ja sam jedne farmerke sklapala po 100 puta. Na kraju kada sam taj posao odradila i trebalo je da se vratim u Beograd, ja sam te patike ponela zato što je đon bio potpuno razvaljen da svima pokažem koliko sam radila i da ja to mogu.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:20

MNOGI MISLE DA NEKO STOJI IZA MENE! Sanja Marinković u Sceniranju iskreno o karijeri, porodici i ljubavnom životu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja