Najnovije vesti

SKANDALOZNO! Oglasio se tatu majstor koji je tetovirao Matoru i Anitu na DAN VENČANJA: Evo šta mu je Stanojlovićka TRAŽILA, šok!
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

Klupko se odmotava

SKANDALOZNO! Oglasio se tatu majstor koji je tetovirao Matoru i Anitu na DAN VENČANJA: Evo šta mu je Stanojlovićka TRAŽILA, šok!

Stars -

Nakon informacija koje je u javnosti iznela Matea Car, tik tokerka koja se dopisivala sa Anitom Stanojlović, na dan njenog venčanja sa Jovanom Tomić Matorom, strasti se ne smiruju!

Paralelna Anitina ''veza'' sa Mateom sada je ''servirana na tacni'' a ona je pokazala sve skrinšotove njihove komunikacije na dan venčanja i pre toga.

Ono oko čega se povela polemika je i to što je Anita rekla Matei da će istetovirati kapljicu vode da je podseća na nju!

Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen Zadruga

Šokantno je i to što je na sam dan venčanja, od tatoo majstora tražila da joj tetovira pomenutu kapljicu vode, što je potvrdio njihov tatoo majstor iz Podgorice.

Jovana Tomić Matora
foto: Printskrin/Instagram

- Čuo sam da me je Matora spominjala vezano za Anitu, oko tetovaže. Ja sam ih tetovirao na svadbi. Istina je da je Anita tražila da joj istetoviram kapljicu vode, kao u obliku suze. Znam sve što sam im tetovirao tu noć, sve sam ih tetovirao, rekao je on pa dodao:

Jovana Tomić Matora
foto: Printskrin/Instagram

- Pitala me je dva-tri puta tu noć da joj to istetoviram... Pre toga sam tetovirao nju, Anitu i Matoru, pa sam Karića, pa Tijanu Ajfon, pa je došla Anita ponovo i rekla: "Da mi istetoviraš posle nje kapljicu vode, kao suza da izgleda", rekao sam: "Cekaj da zavrsim ovo" ali nisam je posle opet tetovirao, ne znam sta se desilo. Nemam šta da krijem, tako je bilo, svoj posao sam radio, ono sto je od mene bilo traženo. Sve znam ko mi je sta od njih tražio te noći. Glupo je da Matora izigrava budalu, ako je već tako.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja