TANJIN MUHAMED DAO OTKAZ KAO PILOT I NE ODVAJA SE OD PEVAČICE: Postao je njen menadžer, pa otkrio šta rade i evo gde su sad FOTO
Foto: Printskrin/Instagram

TANJIN MUHAMED DAO OTKAZ KAO PILOT I NE ODVAJA SE OD PEVAČICE: Postao je njen menadžer, pa otkrio šta rade i evo gde su sad FOTO

Stars -

Tanja Savić je toliko zaludela 11 godina mlađeg partnera Muhameda Mukija Bešića da je rešio da da otkaz u kompaniji u Americi u kojoj je radio kao pilot kako bi sve svoje vreme provodio s njom i postao deo njenog tima.

On je sad podelio sa svima putem društvenih mreža da je sa izabranicom otišao na put. Muki je na Instagramu postavio fotografiju sa Tanjom, na kojoj ih vidimo nasmejane, a slikali su se u centru češke prestonice.

U opisu fotke iz Praga napisao je na engleskom jeziku kratko: "Njen osmeh osvetljava svet! Bolja polovina"! Tanja mu je odmah uzvratila emotikonima srca.

Tanja Savić
foto: Pritnscreen/Instagram

- Tanja ne želi da se odvoji od Mukija ni na trenutak. Polako je počela da ga uvodi u posao, tako da je vrlo moguće da će joj on u najskorije vreme i zvanično postati menadžer. Poslednjih nekoliko nedelja Muki se često javlja i na njen telefon, a već je sklopio i dogovore s nekim gazdama klubova u kojima Savićeva tek treba da peva u narednom periodu. Njegova porodica i prijatelji su šokirani što se odrekao dobro plaćenog posla u Americi zbog Tanje. On je tamo pilotirao privatnim avionima, a sad je sve to prošlost. Mesecima već ne radi, a sve je počelo početkom ove godine, kad se smuvao s njom. Otad nije ni odlazio u Ameriku. Svima je bilo jasno da čovek više ne radi kao pilot, jer je svake nedelje sa Tanjom na našem aerodromu. Prati je non-stop, nosi joj kofere, otvara vrata, radi sve što ona želi, a tek nedavno se saznalo da se priprema da bude i poslovno vezan za nju - rekao je izvor juče za "Kurir".

Bonus video:

01:00

Tanja Savić morala da otkaže nastup zbog bolesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track