TRUDNA OGNJENOVA VERENICA NAPUSTILA BG! Posle prozivki na mrežama, Mina ovde pronašla MIR, daleko od gradske vreve (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

TRUDNA OGNJENOVA VERENICA NAPUSTILA BG! Posle prozivki na mrežama, Mina ovde pronašla MIR, daleko od gradske vreve (FOTO)

Stars -

Trudna Mina Naumović, verenica voditelja Ognjena Amidžića, koji su vezu započeli nakon što se on razveo, podelila negativne komentare koje je dobila na račun "otimanja tuđih muževa", a sad je odlučila da se povuče.

Naime, Mina Naumović je otišla daleko od gradske vreve, u želji da u miru provede trudničke dane.

Mina Naumović
foto: Printscreen

Mina je i pre par meseci pisala na mrežama o uvredama koje dobija.

- Mesecima unazad trpim salve najgorih uvreda i pretnji zbog medijske kampanje (namerno koristim baš taj termin) tokom koje je plasirana gomila laži i u kojoj sam predstavljena kao negativac. Ćutala sam, jer sam tako izabrala. U petom mesecu trudnoće, više ne želim i ne moram da budem izložena tome, makar ne na svom Instagram nalogu. Sklonila sam se iza kamera i povukla iz javnog života jer su mi u ovom trenutku potrebni privatnost i mir - napisala je ona tada i dodala da će blokirati sve koji joj budu pisali negativne stvari.

Podsetimo, Mina je podelila neprijatan i uvredljiv komentar na Instagramu, gde su je napali da otima oženjene muževe.

Mina Naumović
foto: Printskrin/Instagram

- Lepo te je mama naučila da rasturaš tuđe brakove, zavodiš i otimaš tuđe muževe i oca detetu, svaka čast. Bravo za roditelje i vaspitanje - napisao je nepoznati mladić dok mu je Mina odmah odgovorila:

- Ja vas molim da ne preskačete terapije i da mi se skinete sa vrata.

kurir.rs

Bonus video:

02:02

OGNJEN AMIDŽIĆ OTKRIO REAKCIJU KADA JE SAZNAO DA POSTAJE PONOVO OTAC! Voditelj obelodanio: Zakazano je venčanje, ali sa malo ljudi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track