"ŽENE, BOLJE SE RAZVEDITE, UMESTO ŠTO SEDITE NESREĆNE I TRPITE GA" Ekstra Nena šokirala izjavom o braku, sve objasnila u dve reči
Foto: Damir Dervišagić

brak je dvosmerna ulica

"ŽENE, BOLJE SE RAZVEDITE, UMESTO ŠTO SEDITE NESREĆNE I TRPITE GA" Ekstra Nena šokirala izjavom o braku, sve objasnila u dve reči

Stars -

Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, na estradi je četiri decenije, a upravo njoj pripala je čast da poslednja predstavlja bivšu SFR Jugoslaviju u Malmeu na Evrosongu 1992. godine.

Svoju karijeru započela je sa 16 godina, a kako je ispričala u ispovesti za preko noći“ je postala poznata širom bivše Juge. Ekstra Nena je ispričala mnoge detalje iz svog ljubavnog života.

Ona se 2009. udala za Miroljuba Jevtića, koji je bio na funkciji zamenika direktora “Železnice Srbije”. Sve je iznenadila kada je priznala da se udala posle svega osam dana poznanstva.

Snežana Berić, Ekstra Nena
foto: Damir Dervišagić

„To je u tom trenutku bilo baš zrelo da se zove brak. Kad vidiš da nešto ne ide onako kako si razmišljao, ne samo ja – brak je dvosmerna ulica, onda se lepo i kulturno dogovoriš ako može, ako ne onda imaš advokata. Ja nisam prosečna srpska žena koja trpi 24 godine, izrodi decu, pa se razvede. Ovde ljudi primitivno razmišljaju. Žene rađe trpe nego da se razvedu i imaju svoj život. Ja kada sam se udala svi su me zvali kao da sam sagradaili ajfelov toranj, a ja sam se samo udala, a pre toga sam osvojila 24 nagrade na muzičkim festivalima. Čovek nije bio iz javnog sveta, ali nema veze, ja sam bila srećna, ja savetujem devojke da se udaju, to je posebna čar i deo života ali kada sam videla da naša razmišljanja idu u suprotnom pravcu, da zauzimate mesto nekome ko će biti srećan“, ispričala je Nena.

kurir.rs/nova

Bonus video:

00:33

Veričin Veljko ovako provodi noći u kafani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track