"SELMA, KAD ĆEŠ DA VRATIŠ 8.000€?" Hrvatski organizator KIVAN na pevačicu: Kukala za pare pa me nakon turneje po Americi BLOKIRALA
Foto: Privatna arhiva, Dragan Kadić, Shutterstock

Rat se nastavlja!

"SELMA, KAD ĆEŠ DA VRATIŠ 8.000€?" Hrvatski organizator KIVAN na pevačicu: Kukala za pare pa me nakon turneje po Americi BLOKIRALA

Stars -

Hrvatski organizator koncerata Mario Lovrić pozajmio je Selmi Bajrami prvo 5.000 evra da joj je da uradi dve nove pesme, a onda je tražila još 3.000 evra da da Dejanu Abadiću.

- Zaista sam razočaran i zgrožen kakvim se stvarima bavi Selma. Iako je obećala da će mi vratiti pare, ništa od toga. Evo izdala je pesmu, radi, pevala je sada i u Americi, zarađuje, ali neće da mi vrati pare. Selma je mene blokirala na telefonu i žalosno je da se neko bavi takvim stvarima. Pomogao sam joj kada je kukala za pare, a sada neće ni da se javi a ni da vrati novac. Nije meni toliko do para. Uspešan sam čovek, ali me boli nepravda i pitam je javno “Selma kada mi vraćaš pare”?, rekao je Lovrić za Kurir.

Selma Bajrami, Marko Lovrić
foto: Printscreen

Podsetimo, Selmin Džemo, menadžer pevačice Selme Bajrami, ranije je rekao da cela priča nema veze.

- Ta priča nema veze. Ako mu nešto nije jasno, neka se javi meni. Prosto, ona nije imala nikakve veze s tim. Prepustio sam mu da organizuje nastupe po Hrvatskoj, on je uradio jedan nastup, koji nije ispoštovao - rekao nam je Džemo.

kurir.rs

Bonus video:

01:18

SELMA BAJRAMI VEĆ 8 GODINA VODI BITKU SA MUŽEM OKO STARATELJSTVA! Ispovest pevačice: Zbog njega je bila na ivici egzistencije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track