UDALA SE ZA BOGATOG GRKA, ALI JE POTPISALA PREDBRAČNI UGOVOR: Suzanu Mančić pastorke NISU volele, evo šta kaže o NJEGOVIM parama
Foto: Printscreen

UDALA SE ZA BOGATOG GRKA, ALI JE POTPISALA PREDBRAČNI UGOVOR: Suzanu Mančić pastorke NISU volele, evo šta kaže o NJEGOVIM parama

Stars -

Suzana Mančić je 22 godine sa Simeonom Ocomokosom, od čega su, kaže, pet godina u braku. Upoznavanje je bilo "provodadžijsko", a za sve ove godine su imali i razmirice i svađe, a potpisali su i neku vrtsu predbračnog ugovora i to na njen predlog, a zbog njegovih ćerki.

Do poznanstva sa Simeonom je, kaže Suzana, došlo sasvim neočekivano. Nije otišla na jednu tezgu već na večeru koja je, ispostaviće se, bila sudbinska.

- To je bio onaj pravi provodadžing. Imali smo zajedničkog prijatelja koji me pozvao jedan dan, kaže: "Molim te, vrlo kratak brifing, šta ćeš, da popiješ, kafu, slušaj, drug mi je sa fakulteta, ti znaš koliko moja Lula", supruga njegova, "i ja tebe volimo, i koliko se mi ponosimo što si ti naš prijatelj, ali pored svih tvojih kvaliteta, ti nikada nisi umela da izabereš muškarca". I tu ja počnem da se smejem kao blesava - kaže Suzana sa osmehom prisećajući se tog razgovora sa prijeteljem.

Suzana Mančić
foto: Kurir televizija

U tom momentu je kaže bila "u nekoj bezveznoj vezi", a prijatelj joj je rekao: "Imam za tebe Grka".

- I u kratkim linijama mi ga opiše. Ja onako vrlo skeptična, kaže, idemo večeras svi na večeru. Ja imam tezgu, još sam pevala tada, međutim, ne odem ja na tezgu i mi odemo svi na večeru. I što se njega tiče, to je stvarno bila ljubav na prvi pogled. On kako je mene video, još sam ja nešto i zapevala tamo, sveće, romantika, on je pao. A ja sam ostala onako... U stvari, taj moj drug nas je najbolje procenio. I ostali smo mi zajedno 22 godine, 23. Od čega smo 5 godina u braku - kaže Suzana.

Kraljevsko Venčanje, Beli Dvor, Suzana Mančić, Simeon Ocomoko
foto: Vladimir Šporčić

Plan je bio da se venčaju u Veneciji jer Suzana kaže da je to grad koji najviše voli.

- Da, da i onda Branka Nevistić se uda u Veneciji i kažem da mi je ona ukrala ideju - sa osmehom priča Suzana koja nosi burme iz Brazila u kojima ima mnogo romantike.

Ne krije da se desi da se ona i Simeon posvađaju, pa čak i da ne razgovaraju po dva-tri dana.

- Prosto, dobro smo se mi spojili i dobro se razumemo. I, prosto da nekad varnica znate kakva pa se posvađamo, pa leti perije, pa ne pričamo dva-tri dana i tako. Ali to sve brzo prođe i verovatno nekad je on nervozan, nekad sam ja nervozna - kaže Suzana i ističe da se oseća ne samo voljenom nego i zaštićenom ženom.

Suzana Mančić
foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

- Osećam se voljenom, ali pazite, to je već mnogo godina da smo mi zajedno, ja se sada osećam zaštićenom ženom. To je ono što je meni sada potrebno, još potrebnije nego to osećanje i da me drži za ruku, sada kada me uhvati za ruku ja se iznenadim, šta to bi. Sigurnost je jedna, ne samo finansijska, uopšte, sigurnost onda na ceo život, na moju decu - ispričala je Suzana u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

Iako su mnogo godina bili zajedno do braka je došlo tek posle potpisivanja neke forme predbračnog ugovora na kom je Suzana insistirala zbog Simeonovih ćerki.

- Na moj predlog. Grci imaju jedan poseban mentalitet i jednu posebnu brigu o ženskoj deci, o ženskoj čeljadi, što kod nas ne postoji. Kod nas, u naslednom pravu, aj prvo sin, pa da se sestra odrekne u ime brata itd. To kod njih apsolutno ne postoji. I ja sam shvatila da on, da možda njegove ćerke imaju bojazan ili da možda on ima bojazan kako će njegove ćerke reagovati - kaže Suzana na šta se profesorka nadovezuje pitanjem da li je to bilo oko imovine.

Suzana Mančić, venčanje, Simica
foto: Kurir

- Jašta more, oko imovine. Da, da, oko imovine - kaže Suzana a na pitanje da li su je Simeonove ćerke prihvatile kao ličnost odgovara:

- Pa nisu baš, na početku. Ne, ne, ne, nisu baš. Ja sam isuviše i lepa i raspoložena i atraktivna. I videle su da im je tata suviše zaljubljen i to verovatno nikome ne odgovara, pogotovo u toj nekoj mladosti ranoj. Sad su naši odnosi jako, jako fini, stvarno, ali posle 22 godine. I onda meni padne na pamet, mislim se, šta meni od njega treba, ne treba mi ništa, ja sve imam, sve sam sama stekla i rekao, ajde da se mi lepo dogovorimo, da napravimo taj neki predbračni ugovor. Što u stvari i nije predbračni ugovor, nešto se to kod notara definiše šta je moje, šta je tvoje, stečeno pre braka i tako dalje i tako dalje. I mislim da je to olakšalo svima situaciju. Pogotovo devojkama.

Suzana kaže da iako uživa u bogatstvu koje ima Simeon, kada njega ne bude njoj to bogatstvo ništa ne znači.

- Meni njegovo bogatstvo jednog dana kada njega nema, ne znači ništa. Ja volim da mi zajedno uživam u njegovom bogatstvu, to da se razumemo. Volim, lepo mi je da imamo lepa putovanja, da mi napravi neko lepo iznenađenje. To je divno, ali nije odlučujuće - kaže Suzana Mančić.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:25

Suzana Mančić - Napila sam se jednom i nikada više

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track