ŠOK IZDANJE IVANA MARINKOVIĆA! NA 10 STEPENI U PAPUČAMA I ŠORTSU ŠETA BEOGRADOM: Za njega nema zime, a evo sa kim je ćaskao (FOTO)
Foto: Kurir televizija

paparaco kurir

ŠOK IZDANJE IVANA MARINKOVIĆA! NA 10 STEPENI U PAPUČAMA I ŠORTSU ŠETA BEOGRADOM: Za njega nema zime, a evo sa kim je ćaskao (FOTO)

Stars -

Ivan Marinković stao je nedavno na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom partnerkom Jelenom Ilić, s kojom je otpočeo vezu u jednom od rijalitija u kojem su zajedno učestvovali. Ljubavni par sada živi u prestonici.

Ivan Marinković
foto: Printscreen

Naš paparaco uslikao je Ivana u ženskom društvu, dok je ispred zgrade razgovarao s komšinicama.

Ivan Marinković
foto: Kurir Paparaco

On je sa svojim susedima pričao o stvarima koje se tiču uređenja njihove zgrade.

Ivan Marinković
foto: Kurir Paparaco

Primetili smo odmah da za bivšeg rijaliti učesnika nema zime jer je imao neuobičajen stajling usred novembra. Marinković je na sebi imao majicu, šorc i papuče. Iako u kežual fazonu, on je bio u sportskim brendovima od glave do pete, a u ruci je držao limenku gaziranog bezalkoholnog pića.

Podsetimo, Ivan Marinković se u septembru venčao s dugogodišnjom emotivnom partnerkom Jelenom Ilić, a oni su napravili veliko slavlje za prijatelje i rodbinu u jednom restoranu kraj vode. Gosti i mladenci su se provodili uz muziku, hranu i piće, a mladoženja nije skidao osmeh sa lica. Pre toga Ivan je bio u ljubavnoj aferi s Miljanom Kulić, koju je takođe smuvao u rijalitiju. Tamo su otpočeli vezu i posle nekoliko nedelja Miljana je ostala trudna, a nakon toga rodila sina Željka, kog Ivan povremeno viđa. Javnosti je Marinković postao poznat kao suprug Goce Tržan pre 15 godina. S pevačicom je bio neko vreme u braku, ali to se neslavno završilo, i s njom je i danas u lošim odnosima. Njih dvoje imaju ćerku Lenu.

Kurir.rs

Bonus video:

09:41

Ivan Marinković - biću razočaran ako Ana pobedi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track