DAVID DRAGOJEVIĆ KUPIO STAN OD 500.000 EVRA, A SADA I SVE JAVNO POKAZAO! Još uvek se gradi, ali se LUKSUZ nazire, baš je OGROMAN
Foto: Printscreen

lepo

DAVID DRAGOJEVIĆ KUPIO STAN OD 500.000 EVRA, A SADA I SVE JAVNO POKAZAO! Još uvek se gradi, ali se LUKSUZ nazire, baš je OGROMAN

Stars -

Brat Dejana Dragojevića i bivši učesnik rijalitija David Dragojević kupio je stan od pola miliona evra.

Dejan Dragojević odlučio je da pokaže svaki deo Davidovog novog doma, a kadrovi oduzimaju dah, obzirom da je stan toliko veliki da možete da se izgubite u njemu. Ima tri sobe, zatim veliki dnevni boravak, koji je spojen sa kuhinjom i ima izlaz na gigantsku terasu, sa koje puca nestvaran pogled. Zatim veliko kupatilo i široki hodnik, a svuda se nalaze prozori, što stan čini veoma osvetljenim i prijatnim za boravak.

Dejan Dragojević, David Dragojević
foto: Printscreen

Dejan je prvo pokazao ogromno kupatilo, a zatim objasnio kada će stan biti gotov za useljenje.

- WC je brutalan. Stan je još u izgradnji, trenutno se završava pod, a za nedelju, dve, dana je useljiv.

- Ovo je trebalo da bude moja soba, ali obzirom sa gospodin zaljubio, biće garderober - rekao je Dejan i pokazao prvu sobu, pa odmah prešao na drugu, koja je nešto manja.

1 / 7 Foto: Printscreen

Zatim je prešao na treću sobu, koja je čini se najveća.

Nakon toga, Dejan je izašao u veliki hodnik, a zatim otišao do ogromne dnevne sobe, koja će, kako je objasnio biti spojena sa kuhinjom.

Zatim je usledio najlepši deo stana - gigantska terasa, sa koje se proteže neverovatan pogled, a na koju se izlazi iz dnevne sobe, i kako kaže Dejan, ona još nije funkcionalna.

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja