KADA JE DRAGANA MIRKOVIĆ U PITANJU, TU SUJETI NEMA MESTA Folk diva otkrila tajnu odnosa sa Brenom: TRI DECENIJE dugo prijateljstvo
Foto: Kurir

Rame uz rame sa Draganom

KADA JE DRAGANA MIRKOVIĆ U PITANJU, TU SUJETI NEMA MESTA Folk diva otkrila tajnu odnosa sa Brenom: TRI DECENIJE dugo prijateljstvo

Stars -

Dragana Mirković u novoj epizodi "Rame uz rame sa Draganom" govori o prijateljstvima na estradi, za koje mnogi smatraju da ne postoji, a upravo dugogodišnji odnos koji gaji sa koleginicom, Lepom Brenom, svedoči da u estradnom svetu ne vlada samo rivalstvo, već i prijateljstvo, kao i uzajamno poštovanje.

Sredinom devedesetih godina prošlog veka Dragana, važila je za jednu od najvećih zvezda popularne muzike, a taj status sačuvala je i danas.

Rame uz rame sa Draganom, Rame uz rame, Dragana Mirković
foto: Kurir TV

Dragana je oduvek omiljena među kolegama, a za Brenu je veže prijateljstvo duže od čak tri decenije.

- Postoje prijateljstva na estradi, mada vlada drugačije mišljenja, ali ja vas garantujem. Prijateljstvo između Lepe Brene i mene postoji već više od trideset godina. Dan danas volimo da se vidimo, čujemo i družimo, kao i da izađemo. Ima i ih puno. I Jelena Karleuša i Seka Aleksić. Pa čak i kad se dogodi što u nekom trenutku poremeti odnos, kad su ljudi pravi oni sačekaju trenutak da to poprave - rekla je zvezda, a potom otkrila šta najviše ceni kod kolega:

Rame uz rame sa Draganom, Rame uz rame, Dragana Mirković
foto: Kurir TV

- Pevači su stvarno jako vredni, ima tu mnogo požrtvovanosti, posebno kada je porodica u pitanju. Mnogo mi žrtvujemo svoje privatno vreme zarad putovanja, posla, predanosti poslu i jako cenim kolege koje mnogo rade na sebi. Nepravda je nešto što boli, kada znate da nikome niste nište uradili, ali neko napravi loše čisto iz zle namere ili iz ljubomore. To zna da zaboli. Dan danas znam da zaplaćem, ali mnogo manje nego ranije, ali se izborim time samo zahvaljujući muzici, porodici, prijateljima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:36

U sedmoj epizodi šoua Dragana Mirković će otkriti takmičarima kada i kako je počela da igra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track