"DA SE PREKRSTIM NA OVAJ DIVAN DAN, DAĆE BOG..." Harmonikaš Aca Sofronijević otkrio šta su mu kolege poželele za rođendan
Foto: Kurir TV

kurir tv

"DA SE PREKRSTIM NA OVAJ DIVAN DAN, DAĆE BOG..." Harmonikaš Aca Sofronijević otkrio šta su mu kolege poželele za rođendan

Stars -

Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević proslavio je jubilarni 40. rođendan, a ovim povodom usledile su brojne čestitke od porodice, prijatelja i kolega. Brojne poznate ličnosti došle su na Acino slavlje, a ambijent i atmosfera su bili na zavidnom nivou. Aca je porazgovarao sa sedmom silom, te nam je otkrio šta je to sebi lepo poželeo.

- Zdravlje i bistar um za narednih 40.

Evo, Zorica Brunclik i Saša Matić su ti poželeli decu i da se oženiš.

- Daće Bog, da se prekrstim na ovaj lep dan danas.

Aco, moramo da te pitamo, sve nas zanima ona lampa i šta se krije ispod nje. Da nije možda neko prase?

- Ne znam šta ću da vidim, ali ja sam se baš pitao da li je neka prasetina. Videću posle, sad ne znam šta je, nisam stigao da otvaram poklone. Znaš šta, meni je danas rođendan, u nedelju. Mnoge moje kolege nisu tu, na turnejama su, rade. Ali ja sam voleo da to bude 19. i eto.

Evo, 40. rođendan, da li će ovo biti vaš najplodonosniji period?

- Pa ja se nadam, zato što su se mnoge kockice posložile. Neki ti motori su onako dobro, dobro našponovani. Ja imam mnogo nekako volje i želje, posle toliko godina rada, da se bavim sobom, svojom karijerom, svojim studijom, svojom izdavačkom kućom, svojom produkcijom. Tako da, ja punim danas 40. i verujte da se osećam kao da imam 28.

02:24

DA SE PREKRSTIM NA OVAJ DIVAN DAN, DAĆE BOG... Harmonikaš Aca Sofronijević otkrio šta su mu kolege poželele za rođendan

Šta za Sofronijevića znače godine?

- Ništa. Ja se osećam isto, kao prema mnogo godina, srećan sa onim što imam i što mi je jako bitno danas, da sam voljen, da volim i da uživam u životu na način kako sam hteo i da sam danas baš tamo gde sam želeo da budem. Onaj mali dečkić što je maštao nešto davno. Pa je nekako stigao tu i skupio ovoliko ljudi. Jako mi je emotivno. Tu mi je porodica, sestra moja, majka, braća sa Kosova, stric, strina. Mislim, nikako se ne višamo, pa su došli danas. Ja sam presrećan.

Među prvima su na slavlje stigli Zorica Brunclik i Kemiš, a za Sofronijevića su spremili zanimljivu tortu, koja je cela bila od malih flašica alkohola, tačnije malih čokančića koji su bili poređani na nekoliko spratova.

Nema sumnje da su se svi proveli fantastično na značajnom Sofronijevićevom jubileju, a mi smo poželeli sve ono što je sam sebi poželeo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:49

ACA SOFRONIJEVIĆ PROGOVORIO O SVOJOJ DEVOJCI! Ona je divne porodice, iz grada koji je TRADICIONALNI RIVAL njegovom rodnom Kraljevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track