DUA LIPA ISKOPIRALA SEVE! Kontroverznoj pevačici ponestalo inspiracije pa se poslužila starim trikom! Ovo je DOKAZ (ANKETA)
Foto: Printscreen

KO VAM JE BOLJI?

DUA LIPA ISKOPIRALA SEVE! Kontroverznoj pevačici ponestalo inspiracije pa se poslužila starim trikom! Ovo je DOKAZ (ANKETA)

Stars -

Albanskoj pevačici Dui Lipi i njenom timu očigledno je nestalo inspiracije, pa su ideju za najnovije fotografije pozajmili od Severine Vučković.

Dua ovih dana promoviše novu pesmu "Hudini", ujedno vodeći singl s njenog novog albuma, a ne bi bilo posebno zanimljivo da njene fotografije kojim najavljuje pesmu nisu identične kao one koje je hrvatska pevačica objavila 2022, u sklopu najave albuma "Sorry".

Severina
foto: Printscreen

Na spornoj fotografiji Dua se gleda u svoj odraz u ogledalu, koje pohotno liže, a to isto se može videti i na fotkama koje je mnogo ranije objavila Severina, kojoj samo izviruju prsti u providnim rukavicama, što se ne vidi kod poznate Albanke.

Severina
foto: Damir Dervišagić

Inače, Lipa je rođena u Londonu, gde je i odrasla, a od svoje jedanaeste do petnaeste godine živela je na Kosovu, pa ne čudi što očigledno prati i našu regionalnu scenu, te da iz nje crpi veliku inspiraciju.

Ona je svojevremeno podigla veliku buru na društvenim mrežama navodeći u svojim objavama kako Kosovo nije deo Srbije i kako bi trebalo da se nađe na mapi kao nezavisna država. Tada je razbesnela Srbiju, a ni pojedini strani mediji nisu je poštedeli zbog toga.

Dua Lipa
foto: rbp MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track